Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Εδώ η αγάπη του κόσμου είναι διαφορετική...

Την αισιοδοξία του, αν όχι τη βεβαιότητά του, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο Στάθης Ρόκας σε συνέντευξη του στο Sportfm Βόλου.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στάθης Ρόκας: 

Για την πορεία της ομάδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: 

«Η ομάδα τερμάτισε πρώτη που ήταν και ο στόχος μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς αλλά προχωράμε γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια. Ακόμα όμως δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»

Για τα άσχημα αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές: 

«Όλες οι ομάδες του κόσμου έχουν τις καλές και τις κακές στιγμές. Απλά έτυχε να έρθουν τα άσχημα ματς μαζεμένα και γι αυτό φάνηκαν. Η ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι με μοναδικό στόχο την άνοδο. Ήμασταν από την αρχή έτοιμοι για τα πλέι οφ. Το χειμώνα έγιναν διορθωτικές κινήσεις από τη διοίκηση με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα και πλέον είμαστε 100% έτοιμοι. Όλοι οι παίκτες περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα πλέι οφ».

Για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς: 

«Με τον Κοκότοβιτς κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Απ’ όλους τους προπονητές που είχαμε φέτος έχουμε πάρει θετικά στοιχεία»

 Για το ΕΑΚ και τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ο κόσμος στο ΕΑΚ είναι πιο κοντά και ευελπιστώ στα πλέι οφ να είναι γεμάτο το ΕΑΚ. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας από το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό. Οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε ένα κοινό στόχο. Να βγει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Υπήρχαν παιχνίδια που ο κόσμος μας βοήθησε και μας έδωσε το κάτι παραπάνω. Υπήρχε όμως και το ματς με τον Παναιγιάλειο όπου ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες και πραγματικά ένιωσα πολύ άσχημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι μόνο οι παίκτες. Είναι ο κόσμος, η διοίκηση που κάνει τεράστια προσπάθεια και οι ποδοσφαιριστές. Αν το καταλάβουμε αυτό θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού Βόλου έναντι των άλλων ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ: 

«Το πρώτο πλεονέκτημα είναι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία. Το σημαντικότερο όμως είναι το άριστο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Ο ένας παίζει για τον άλλον και είμαστε όλοι αγαπημένοι»

Η γνώμη του για τους αντιπάλους στα πλέι οφ: 

«Θεωρώ ότι ο Αιγινιακός έχει εξαιρετικό ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Επίσης η Κέρκυρα είναι μία οργανωμένη ομάδα, ενώ ο Ηρακλής έχει μεν φανέλα αλλά δεν έχει το βάθος στο ρόστερ του ώστε να αντέξει Κυριακή – Τετάρτη».

Για τη Νίκη Νέας Ιωνίας: 

«Πρόκειται για μία καλή ομάδα, θεωρώ όμως ότι δεν θα διεκδικήσει μέχρι τέλος την άνοδο. Έχω την αίσθηση ότι θα μείνει πίσω στη βαθμολογία»

Για το τι θα ήθελε από την αυριανή κλήρωση:

«Προσωπικά δεν ενδιαφέρει η κλήρωση. Πάμε να κερδίσουμε 14 παιχνίδια και πιστεύω ότι δεν θα κοιτάξουμε την κλήρωση παρά μόνο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Για τους προσωπικούς του στόχους: 

«Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα. Από τη στιγμή που αποφάσισα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την άνοδο. Μακάρι να μπορούσα να μείνω μέχρι το τέλος της καριέρας μου»

Για το αν του λείπει κάτι από τη Σούπερ Λίγκα: 

«Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει τα καλύτερα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας. Πήγαμε στον Πανηλειακό όπου όσο και να θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο δεν γίνεται».

Για το γεγονός ότι ο πρωταθλητής δεν ανεβαίνει απευθείας στη Σούπερ Λίγκα: 

«Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο πρωτάθλημα στον κόσμο όπου ο πρωταθλητής δεν ανεβαίνει κατηγορία Είναι πολύ άδικο αυτό».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: 

«Θέλω να αγωνίζομαι σαν αμυντικό χαφ. Ξεκίνησα αριστερό χαφ, μετά αριστερό μπακ, αλλά προτιμώ αυτή του αμυντικού μέσου. Εννοείται φυσικά ότι ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει καλύτερα που πρέπει να με χρησιμοποιήσει». 

Για τον Βιθέντε Μόνχε: 

«Ο Πέπε έχει κάνει δύσκολη εγχείρηση. Κάνει τρομερή προσπάθεια και όλη τη μέρα δουλεύει. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είναι κοντά μας» 

Για την Εθνική ομάδα και τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ: 

«Είναι επιτυχία το ότι πήγαμε στο Μουντιάλ. Εύχομαι να περάσει και στην επόμενη φάση και πιστεύω ότι μπορεί να προκριθεί»

Για τη κορυφαία του στιγμή στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Η πορεία του 2010-11. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Εύχομαι να το ξαναζήσω αλλά μέχρι στιγμής είναι ότι καλύτερο έχω ζήσει. Επίσης η αγάπη του κόσμου ήταν μοναδική. Ήταν κάτι το διαφορετικό απ’ ότι έχω περάσει σε άλλες ομάδες και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέστρεψα στον Ολυμπιακό Βόλου».  

Για την ευχή που κάνει εν όψει πλέι οφ: 

«Όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ να γίνουν μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και ειδικά τα δύο ματς με τη Νίκη, όπου δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Και φυσικά να αναδειχθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός Βόλου».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...