Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου - Επισκοπή pregame

Μία νέα αρχή θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Επισκοπή την Κυριακή στις 18:00.
Η κρίση των τριών ηττών και της αντικατάστασης του προπονητή δείχνει να περνάει και η ομάδα να αποκτά την ηρεμία της.

Ο Ολυμπιακός έχει ως μοναδικό αγωνιστικό στόχο τις 3 νίκες για να μπορέσει να αποκτήσει το μέγιστο πλεονέκτημα που θα μπορούσε να έχει στην έναρξη των play-offs.

Η ομάδα μας θα έχει και πάλι απουσίες.Εκτός του ανέτοιμου Μόνχε ,ο Αρβανίτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και από ότι φαίνεται δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει το παιχνίδι.Έτσι ως αμυντικό δίδυμο πιθανότατα θα ξεκινήσουν οι Κωστούλας και Μελίσσης ,ενώ πιθανότατα στην αρχική ενδεκάδα να ξεκινήσει ο Ιωάννου.

Οι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών όπως διαφαίνεται από την ανακοίνωση των Austrian Boys, ενώ τα εισιτήρια τιμώνται στα 10 ευρώ.


H Επισκοπή δεν είναι αδιάφορη ,αφού χρειάζεται ένα βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά.Πάντως αν η Μαγούλα δεν νικήσει στο παιχνίδι με την Καλλιθέα,η Επισκοπή θα παίξει για την «τιμή των όπλων».Εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι Βιδάλης, Σπαθάρας, Μανουσάκης, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους.Δύσκολα θα προλάβει ο Νεόφυτος Χρυσοστόμου, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό, ενώ παίζεται και η συμμετοχή του Μύρωνα Ανωγειανάκη, που έχει μικροενοχλήσεις στο γόνατο.

Διαιτητής θα είναι ο Σταθόπουλος.(Διαβάστε περισσότερα...)

Το παιχνίδι στο ΕΑΚ θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.



  • Χωρίς τον Δημήτρη Αρβανίτη και τον Ιβάν Καρίλ θα αγωνιστεί αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου στον αγώνα με την Επισκοπή.


Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στα πλευρά και προτιμήθηκε από το ιατρικό επιτελείο και τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς να μείνει εκτός αποστολής. Το ίδιο συνέβη και με τον Καρίλ ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ετσι οι δεκαεννιά παίκτες που επιλέχθησαν από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς για τον αυριανό αγώνα είναι οι εξής: Μπρέσκα, Γκούρμα, Κριστομπάλ, Γεωργίου, Γιαλούσης, Γκίτκος, Δεινόπαπας, Ζέρης, Ιωάννου, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κωστούλας, Μελίσσης, Νικολιάς, Παπανικόλας, Πινδώνης, Ρόκας


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...