Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Συσπείρωση και Πάθος

Οι Austrian Boys καλούν τον κόσμο της ομάδας να σταθεί δίπλα της με πάθος και υπομονή!
Η ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος και πριν τις μεγάλες μάχες των Play Off. Σε αυτή τη φάση, σαν κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχουμε παρά μόνο μια επιλογή. Να αφήσουμε πίσω, όλα όσα μας στεναχώρησαν το προηγούμενο διάστημα, να κοιτάξουμε μπροστά και να συσπειρωθούμε μπροστά στο μεγάλο στόχο. Καθήκον των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, είναι να στηρίξουμε για ακόμα μια φορά με πάθος την ομάδα μας προκειμένου αυτή η κακή παρένθεση να κλείσει οριστικά για φέτος και οι παίκτες μας να δείξουν στο γήπεδο τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Για τον αγώνα της Κυριακής με την Επισκοπή ο Σύνδεσμος μας διαθέτει εισιτήρια και καλεί όλο τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει τις κερκίδες του ΕΑΚ και να δείξει την δυναμική του. Την Κυριακή όλοι μας δίνουμε εξετάσεις.
 Οι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και να πάρουν μια εύκολη νίκη και ο κόσμος ότι μπορεί δημιουργήσει μια καυτή έδρα.

Καλό ταξίδι Γιαννάκη

*** Παράλληλα, αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας είναι στην οικογένεια του νεαρού Γιάννη που σήμερα χάθηκε από τη ζωή τόσο άδικα και πρόωρα.  Ο νεαρός Γιάννης όπως και η οικογένεια του είναι μέλη της μεγάλης φίλαθλης οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου και η απώλεια του μας γεμίζει μεγάλη θλίψη. Θα τον θυμόμαστε πάντα και ξέρουμε ότι εκεί ψηλά θα τον προσέχουνε τα υπόλοιπα αδέλφια μας.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του !!  



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...