Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ευρώπη με τον Ολυμπιακό...

Tην βεβαιότητά του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα κερδίσει την άνοδό στη Σούπερ Λίγκα και θα πετύχει στο έργο του, εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα: 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοκότοβιτς: 

«Χαίρομαι που βρίσκομαι δεύτερη φορά στον Ολυμπιακό Βόλου.Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ιστορική ομάδα με υψηλούς στόχους. Ενας από τους λόγους που αποφάσισα να αναλάβω τα ηνία της ομάδας, είναι να προσπαθήσω να τη βοηθήσω να αγωνιστεί και πάλι στη Σούπερ Λίγκα και παράλληλα να καταφέρει να αγωνιστεί και στο μέλλον στην Ευρώπη όπως το 2011
Για τις πρώτες εντυπώσεις του από το έμψυχο δυναμικό: 

«Διαπίστωσα ότι υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Στο αγώνα με τον Φωστήρα η ομάδα έδειξε ότι θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Εχω 17-18 αξιόλογους παίκτες που θα βοηθήσουν και επιπλέον υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές με ταλέντο. 

Εκεί που πρέπει να δουλέψουμε είναι στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, διότι από την εμπειρία μου σε αγώνες μπαράζ θεωρώ ότι αυτός ο τομέας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. 

Το δεύτερο που πρέπει να δουλέψουμε είναι στην τακτική διότι είδα σε κάποια προηγούμενα ματς ότι δεν ήμασταν καλοί σε αυτόν τον τομέα. Με τον Φωστήρα παρά το κακό αγωνιστικό χώρο η ομάδα προσπάθησε να παίξει μπάλα και αυτό είναι θετικό για την οποιαδήποτε προπονητή

Εχουμε 20 παίκτες και για εμένα είναι όλοι τους βασικοί. Άλλωστε με δεδομένο το γεγονός ότι θα παίζουμε Κυριακή - Τετάρτη στα πλέι οφ είναι δεδομένο ότι σε κάποια ματς θα πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα».

Για την απουσία του από την Ελλάδα και για το αν ενημερωνόταν για το Ελληνικό ποδόσφαιρο: 

«Πάντα ενημερωνόμουν για την Ελλάδα. Ακόμα και όταν ήμουν στην Κίνα κάθε μέρα άνοιγα το κομπιούτερ για να μάθω τα νέα από το Ελληνικό πρωτάθλημα Επιπλέον έχω και πολλούς φίλους εδώ στην Ελλάδα και μάθαινα τα πάντα»

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα: 

«Αυτό είναι λογικό. Όλοι οι παίκτες για μένα είναι βασικοί. Είδατε και οι μεγάλες ομάδες, κάνουν το ίδιο. Όλοι οι παίκτες παίζουν ανάλογα με τον αντίπαλο. Στα παιχνίδια μπαράζ θα παίξουμε Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή κι αν δεν φρεσκάρουμε την ομάδα σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι βασικοί και θα δείτε ότι στο τέλος όλοι θα παίζουν».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου:

«Ο κόσμος πάντα ήταν ο 12ος παίκτης και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Θέλω να τους παρακαλέσω να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν»

Για το αν έχει αφήσει κάτι στη μέση από την προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου: 

«Από την προηγούμενη φορά υπάρχουν τεράστιες διαφορά. Σήμερα δεν υπάρχουν προβλήματα ούτε οικονομικά ούτε σε θέματα οργάνωσης. Ο Ολυμπιακός είναι τώρα μία οργανωμένη ομάδα. Δεν μπορώ να συγκρίνω εκείνη την ομάδα με την τωρινή».

Για το ποιες ομάδες θεωρείται πιο δυνατές εν όψει πλέι οφ: 

«Έχω δει τον Ηρακλή που είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, έχω ακούσει για την Κέρκυρα ότι διαθέτει καλό υλικό. Από τις υπόλοιπες ομάδες είδα τον Παναιγιάλειο στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχασε ο Ολυμπιακός και δεν το κέρδισε ο Παναιγιάλειος»

Για το αν θα κάνει μίνι προετοιμασία μέχρι την έναρξη των πλέι οφ: 

«Ναι θα ξεκινήσουμε μίνι προετοιμασία μόλις περάσει το ματς με την Επισκοπή. 

Θεωρώ ότι οι παίκτες είναι λίγο πίσω από φυσική κατάσταση και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει των πλέι οφ. Αυτή η ομάδα πρέπει να πετύχει. Μην νομίζετε βέβαια ότι θα είναι εύκολο το έργο μας. Ωστόσο με σωστή δουλειά και βοήθεια από διοίκηση και κόσμο είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε το έργο μας. 

Να ξέρετε ότι θα πω στους παίκτες μου ότι  στα πλέι οφ ξεκινάμε με 0 βαθμούς διότι αν η ομάδα δεν είναι έτοιμη, δεν σημαίνει τίποτα το μπόνους των βαθμών».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...