Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Μετακομίζουν οι οργανωμένοι;

Στο τέλος της ευθείας της βορειοανατολικής κερκίδας ζήτησαν να μετακινηθούν οι οργανωμένοι.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους ,αυτό θα βοηθήσει στο να δημιουργηθεί μια πιο...«καυτή» ατμόσφαιρα στο ΕΑΚ,αφού πιστεύουν πως στο πέταλο της Αγ.Δημητρίου είναι απομονωμένοι από τον κύριο όγκο των φίλων της ομάδας.

Η ΠΑΕ εξετάζει μεν το ενδεχόμενο μετακίνησης του πυρήνα ,αλλά προκύπτουν αρκετά οργανωτικά προβλήματα αν τελικά συμφωνηθεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται μέχρι σήμερα η ευθεία της βορειοανατολικής κερκίδας έχει περιορισμένες θέσεις (περίπου 1100) και σε αυτήν θα καθίσουν οι φίλοι της ομάδας που έχουν διαρκείας 45 ευρώ.Μάλιστα η ζήτηση για τα 1100 εισιτήρια της «ευθείας» είναι αρκετά αυξημένη ,αφού οι περισσότεροι κάτοχοι «φτηνών» διαρκείας του πετάλου της Αγ.Δημητρίου έχουν εκμεταλλευτεί την έκπτωση και τα έχουν αναβαθμίσει.

Έτσι θα πρέπει να προκύψει διαχωρισμός των συγκεκριμένων φιλάθλων ,αφού προς το παρών τουλάχιστον ,η είσοδος στην βορειοανατολική θα γίνεται από την θύρα 7.
Το ζήτημα ίσως να μπορεί να λυθεί αν απομονωθεί η θύρα 6 (πέταλο) και ενωθεί μαζί με το τέλος του πυλώνα (πρώην θύρα 8- φώτο).

Ένα επιπλέον πρόβλημα θα δημιουργηθεί σε περίπτωση που χρειαστεί να παραχωρηθούν εισιτήρια σε οπαδούς φιλοξενούμενης ομάδας ,στην περίπτωση βέβαια που τελικά το πέταλο της «Γορίτσας» λειτουργήσει.Η αστυνομία για να δώσει άδεια για κάτι τέτοιο θα απαιτήσει διαχωριστικές ζώνες και αυτό με τους οργανωμένους στην άκρη της ευθείας θα είναι κάτι αρκετά δύσκολο.

Η ΠΑΕ πάντως εξετάζει την μετακίνηση των οργανωμένων θετικά,αλλά αυτό μάλλον θα κάνει αναγκαία κάποια έργα περίφραξης μεταξύ των θυρών.Η απόφαση της ΠΑΕ αναμένεται τις επόμενες ημέρες.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...