Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πρωταθλήτριες τα κορίτσια του βόλεϊ!

Πριν από έναν χρόνο περίπου άρχισε να υλοποιείται η ιδέα των προπονητών Νίκου και Νατάσας Μαλλιάρα, για την δημιουργίας τμήματος βόλεϊ στο ιστορικό σωματείο του Ολυμπιακού Βόλου.
Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του ερασιτέχνη αγκάλιασε και στήριξε αυτή την προσπάθεια και σύντομα άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, αφού την ομάδα πλαισίωσαν αρκετές αθλήτριες από τον Βόλο, από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, καθώς και από την Λάρισα.

Η πλήρης σύνθεση της ομάδας άρχισε να γίνεται από τον περασμένο Νοέμβριο και μαζί με αυτή να έρχονται και οι πρώτες επιτυχίες, για να φτάσουμε στο σήμερα, που η ερυθρόλευκη ομάδα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία κατάφερε να τερματίσει αήττητη στον 1ο όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών κερδίζοντας 8 στα 8 παιχνίδια, με χαμένα μόλις 7 σετ.

Αν και οι προπονήσεις της ομάδας γίνονται σε σχολικό γυμναστήριο, ενώ η έδρα των αγώνων είναι το κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος, αυτό δεν κατάφερε να κάμψει το πείσμα και το μεράκι των αθλητριών του Ολυμπιακού, που κατάφεραν παλικαρίσια να τιμήσουν την ΄΄βαριά΄΄ φανέλα της ομάδας και την ερχόμενη Κυριακή να αγωνίζονται στον πρώτο από τους 5 αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Μέχρι τώρα η νεοσύστατη ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε εντός και εκτός έδρας επί των ομάδων του Γ. Σ. Φαρσάλων, Ερμή Αγιάς, Ιωλκού Βόλου και Σκοπέλου. Όλες οι ομάδες πλην της Ιωλκού θεωρούνται έμπειρες, με μεγάλη συμμετοχή στα πρωταθλήματα βόλεϊ Κεντρικής Ελλάδας.

Στη συνέχεια μαζί με την δευτεραθλήτρια ομάδα της Αγιάς, θα αντιμετωπίσουν τους δύο πρώτους του 2ου και 3ου ομίλου, που είναι η Φθία Λαμίας και ο Α. Ο. Λαμίας από τον 2ο όμιλο και η Νίκαια και Τίρναβος από τον 3ο. Από αυτές τις ομάδες οι 2 θα ανέβουν στην Β’ Εθνική και αν κάποια ομάδα από την Κεντρική Ελλάδα ανέβει στην Α2, τότε θα ανέλθει και 3η ομάδα στην Β’ Εθνική.

Τα παιχνίδια θα είναι μονά με κλήρωση έδρας και στον πρώτο αγώνα, στο Χαλκιοπούλειο κλειστό της Λαμίας, ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή 23/3 και ώρα 20.00, θα αντιμετωπίσει την έμπειρη ομάδα (αγωνίστηκε σε ανώτερη κατηγορία), της Φθίας Λαμίας.

Θα ακολουθήσουν ακόμη 4 παιχνίδια και σε όλα οι αθλήτριες του Νίκου και της Νατάσας Μαλλιάρα, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και ασχέτως τελικού αποτελέσματος και κατάταξης στα μπαράζ, ο στόχος για φέτος επιτεύχθηκε με το παραπάνω.

Μέχρι τώρα αγωνίστηκαν οι εξής αθλήτριες: Μαλλιάρα Νατάσα, Καραβάρα Αιμιλία, Καραποναρλίδου Μένια, Τσιάτσιου Ματούλα, Κουτσαφτή Ελένη, Κωστοπούλου Ελευθερία, Καζοπίδου Βάσω, Αγιασιώτη Μαρία, Κονταξή Ζωή, Κουκούμη Ράνια, Τζιγκούρα Λίτσα, Τσένου Σίσσυ, Βασιλάκη Κων/να και Κωφίδου Ολυμπία.

Την προσπάθεια της ομάδας στήριξαν και στηρίζουν υλικά οι χορηγοί: Μικτό πρατήριο καυσίμων- Καραλής, ταχυφαγείο Vani di Pasta, ενδύματα MAG - Μαγαλιός, εμφιαλωμένα νερά ΣΑΜΑΡΙΝΑ - Μήτσικας Νικόλαος, πιτσαρία Romeo, διαφημιστικά δώρα Pronet Hellas, χρώμα Panos, Vis Travel και ΑΝΕΣ Lines, τους οποίους διοίκηση, προπονητές και αθλήτριες, ευχαριστούν θερμά.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...