Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Κοκότοβιτς ο εκλεκτός

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς είναι ο προπονητής που θα αναλάβει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην Σούπερ Λίγκα.
Ο 61χρονος Σέρβος τεχνικός απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων». 

Ο Κοκότοβιτς στο παρελθόν έχει εργαστεί, ως προπονητής, στον Ολυμπιακό Βόλου, την περίοδο 2000-2001 (κάθισε στον πάγκο σε πέντε παιχνίδια), ενώ έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ελληνικές ομάδες, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, ΠΑΟΚ, Παναρκαδικό, Απόλλων Σμύρνης, Ναυπακτιακό Αστέρα, Απόλλων Καλαμαριάς, Ατρόμητο, Πανσερραϊκό, ενώ την περίοδο 2011-12 είχε εργαστεί σε ομάδα της Κίνας και πιο συγκεκριμένα στην Guangdong Sunray Cave F.C.'Έπειτα μετακόμισε στην Wuhan Zall P.F.C από όπου έφυγε τον Σεπτέμβρη του 2013.

Ο Κοκότοβιτς ,o οποίος «γράφει» στο βιογραφικό του τρεις ανόδους ελληνικών ομάδων στην Σούπερ Λίγκα,  αναμένεται να είναι αύριο Τετάρτη στο Βόλο για να αναλάβει τα καθήκοντά του και να προπονήσει για πρώτη φορά τους «ερυθρόλευκους».

Εν τω μεταξύ και ενώ η διοίκηση είχε έρθει σε συμφωνία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Γρηγοριάδη  η συνεργασία διεκόπη πριν καν αρχίσει, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ Ολυμπιακός. 


Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέλει να ευχηθεί στον άνθρωπο κ. Γρηγοριάδη καλή συνέχεια στη καριέρα του. Δυστυχώς η συνεργασία αυτή διεκόπη πριν καν αρχίσει. Καταλαβαίνουμε τον προβληματισμό του και του συμπαραστεκόμαστε.
Σήμερα καταλάβαμε ότι στο Βόλο υπάρχει μόνο μια ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου, και γι' αυτό είμαστε υπερήφανοι.
Που λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα και με διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία. Γι αυτό είναι και μεγάλη ομάδα
».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...