Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Επιτέθηκαν στον Γρηγοριάδη!

H τραγική βολιώτικη πραγματικότητα καταγράφτηκε για ακόμα μια φορά στο πρόσωπο του παρολίγον προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού.


Ο Κώστας Γρηγοριάδης σήμερα αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση συνεργασίας που είχε από τον Ολυμπιακό Βόλου λόγω....οικογενειακών προβλημάτων που προέκυψαν μετά την δημοσιοποίηση από τα ΜΜΕ πως ο πρώην συνεργάτης της Νίκης Νέας Ιωνίας θα καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Έτσι χθες το βράδυ.... «άγνωστοι» επιτέθηκαν σε στενά οικογενειακά πρόσωπα του Κώστα Γρηγοριάδη. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να προπηλακίσουν την γυναίκα και την κόρη του.Φυσικά θύμα των «πιθηκοειδών» έπεσε και το σπίτι του το οποίο  «βάφτηκε» με απειλές και βωμολοχίες με σπρέι....

Μετά από όλα αυτά ο Κώστας Γρηγοριάδης αρνήθηκε ευγενικά την συνεργασία με τους ερυθρόλευκους λέγοντας πως προέχει η ασφάλεια της οικογένειάς του.

Δυστυχώς για ακόμα μία φορά οι πιθηκάνθρωποι της πόλης έδειξαν πως αν και ελάχιστοι παραμένουν επικίνδυνοι για την ακεραιότητα και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...