Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ώρες συσπείρωσης!

Οι επόμενοι δύο μήνες είναι οι κρισιμότεροι στην νεότερη ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου.
Ήρθε η ώρα ο γίγαντας λαός του Ολυμπιακού να αφήσει στην άκρη την κριτική και να συσπειρωθεί σαν γροθιά δίπλα στην ομάδα.

Στα πλαίσια των κρίσιμων αυτών στιγμών το VolosFans για το επόμενο χρονικό διάστημα θα αλλάξει τακτική αναφορικά με τον έλεγχο των σχολίων των αναγνωστών.

Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι πως το δημοφιλέστερο blog αθλητικής περιφερειακής ομάδας (7.312 καθημερινοί αναγνώστες) το διαβάζουν εκτός από εμάς τους φιλάθλους, οι παίκτες,οι διοικούντες αλλά και αυτοί που περιμένουν εν αγωνιωδώς να ψήσουν αρνιά και ποντίκια σε ενδεχόμενη αποτυχία μας.

Έτσι η συντακτική ομάδα αποφάσισε στην άμεση διαγραφή σχολίων και απαγόρευση σχολιασμού των αναγνωστών που αναπόδεικτα θα προσπαθήσουν να σπείρουν διχόνοια στην ερυθρόλευκη οικογένεια.

Σχόλια και ψεύδη του τύπου «οι παίκτες δεν είναι πληρωμένοι» και λοιπά συναφή θα διαγράφονται και οι ip των χρηστών δεν θα έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα σχολιασμού του VolosFans για τους επόμενους δύο μήνες.

Ζητάμε την βοήθεια των αναγνωστών μας σε αυτό αφού πατώντας το κουμπί «αναφορά» αμέσως θέτετε το σχόλιο υπό έγκριση.

Επίσης κατανοούμε πως με αυτή την αυστηρή τακτική ίσως μέσα στα..."ξερά να καούν και κάποια χλωρά...",αλλά είμαστε πεπεισμένοι πως έτσι θα αποφύγουμε τα «τρωκτικά» που επιδέξια προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν κακό στην ομάδα.

Ζητούμε την κατανόησή σας και να είστε σίγουροι πως θα επιστρέψουμε αμέσως μετά την κατάκτηση της ανόδου στην συνήθη ελεύθερη ροή των σχολίων.


Η συντακτική ομάδα 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...