Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Αγώνας - τελικός το Σάββατο

Το τμήμα αντρικού Μπάσκετ του συλλόγου μας δίνει το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 και ώρα 19.00 στο κλειστό του ΕΑΚ τον ποιο σημαντικό αγώνα του την φετινή περίοδο.


Οι αθλητές μας και το προπονητικό τμήμα παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα έχουν κάνει κατάθεση ψυχής και παρά τις εκ του αντιθέτου προβλέψεις για την φετινή τους πορεία βρίσκονται μια ανάσα από την πρώτη θέση και την είσοδο τους στα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική

Αυτό είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς που έγινε όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τον προπονητή, από την αφιλοκερδή προσφορά των παικτών και των υπευθύνων παραγόντων του τμήματος που τίμησαν και τιμούν με το παραπάνω το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου.

Έτσι ο πατρικός σύλλογος ,καλεί με ανακοίνωσή του όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου το Σάββατο να γεμίσουν το κλειστό του ΕΑΚ και όπως μέχρι τώρα κάνουν με κόσμιο τρόπο χωρίς ακρότητες να συμπαρασταθούν στους αθλητές και να τους βοηθήσουν να τελειώσουν την αγωνιστική περίοδο με μια ακόμη νίκη πρόκριση στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Η παρουσία όλων όσων αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι η επιβράβευση των προσπαθειών των παικτών, που καθημερινά αποδεικνύουν πόσο αγαπούν αυτό τον μεγάλο σύλλογο.

Εν τω μεταξύ ένας από τους ερυθρόλευκους πρωταγωνιστές της ομάδας είπε αναφορικά με το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΓΣΒ το Σάββατο σε αθλητική ιστοσελίδα:

«Περιμέναμε όλη την χρονιά μεγαλύτερη συμμετοχή και από τον κόσμο και από μερικούς ανθρώπους που δηλώνουν Ολυμπιακοί. Έστω και τελευταία στιγμή καλό θα είναι να έρθουν κοντά, να μας βοηθήσουν. Θέλουμε τον κόσμο να μας έρθει να μας στηρίξει σε αυτό το παιχνίδι. Πριν από τρία χρόνια δεν υπήρχε καν ομάδα μπάσκετ στον Ολυμπιακό και μέσα σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα, η ομάδα πρωταγωνιστεί στα δρώμενα της Θεσσαλίας. Για μένα αυτό δεν είναι λίγο»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...