Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Μια το κλέφτη ,δύο του κλέφτη...

Ο Ολυμπιακός για μία ακόμα φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ με αστείο γκολ και δεν μπόρεσε την ανατροπή.
Κακός  Ολυμπιακός που κάνει «κοιλιά» αφού αγνοεί την νίκη για 3 συνεχόμενο ματς.
«Μάγκα» κάναν τον Κούγια με την κακή τους εμφάνιση οι παίκτες της ομάδας.









Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να επιβάλει τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι όμως η Παναχαϊκή τον αιφνιδίασε καθώς μόλις στο 11’ σκόραρε με τον Βιγιαφάνε  και μετά από τραγικά λάθη των ερυθρολεύκων.
Ο Ολυμπιακός ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και μετέφερε το παιχνίδι προς την εστία του Λαμπάκη. Πάντως, η πίεση που ασκούσε η ομάδα μας προερχόταν ως επί το πλείστον από εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ του Κατσίκη που δεν έβρισκαν στόχο .
Η υπεροχή του Ολυμπιακού απέδωσε καρπούς στο 34’, καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Γκούρμα, έφερε το ματς στα ίσα μετά από ωραία προσπάθεια του Κατσιαρού ,ένα δύο με τον Μπρέσκα και σέντρα του μπακ των ερυθρολεύκων


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να μη μπορεί να βρει χώρους, απέναντι σε μια πολύ καλά στημένη αμυντικά Παναχαϊκή. Η είσοδος του Καπετάνου στη Κριστόμπαλ δεν διόρθωσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός στη μεσαία γραμμή.

Στο 62' ο Ολυμπιακός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Κατσιαρός από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Γκούρμα εξ επαφής πλάσαρε άουτ μόνος μέσα από τη μικρή περιοχή της Παναχαϊκής.

Οι φιλοξενούμενοι προς το τέλος έδειξαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο κια με Ντα Κόστα και Πάτο απείλησαν την ερυθρόλευκη εστία.
Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε πάντως να κερδίσει όταν ο Δεινόπαπας μπήκε στην μεγάλη περιοχή στο 85' ,ανατράπηκε από αμυντικό της Παναχαικής με τα χέρια,ο παίκτης του Ολυμπιακού κατάφερε καθώς έπεφτε να σουτάρει και ο Λαμπάκης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.Ο Γκράνας «έκλεισε» τα μάτια στην καθαρή ανατροπή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μάνουελ Ρόκα): Γκίτκος, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Πινδώνης, Κριστόμπαλ (51’ Καπετάνος), Κατσίκης (67’ Δεινόπαπας), Νικολιάς, Μπρέσκα (80’ Ιωάννου), Γκούρμα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Σπίνουλας, Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Φατιόν, Στεργίδης, Πάτο, Βιγιαφάνε, Λίτσης (55’ Κοντογουλίδης), Μπαλού (80’ Φούφουλας).



Κάρτες:  50' Μελίσσης, 78' Καπετάνος ,  - 15' Μπαλού, 23' Σπίνουλας, 46' Λίτσης, 52' Στεργίδης, 56' Πάτο, 90'+1' Βαγγελόπουλος.




Μας άρεσε.... 
Ο Νικολιάς για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε δραστήριος.
Ο Ρόκα που αυτή την φορά δεν το πήρε πάνω του και είπε τα πράγματα στην συνέντευξη τύπου «καθαρά και ξάστερα».

Δεν μας άρεσε...

Οι περισσότεροι των παικτών του Ολυμπιακού.Δεν θα σταθούμε σε ονόματα ,αφού λίγοι ήταν αυτοί που «στάθηκαν στο ύψος τους».

Η «εξουσία» που πουλάνε κάτι τύποι με ασυρμάτους που η ΠΑΕ έχει τοποθετήσει υπεύθυνους οργάνωσης.Σήμερα φάνηκε πως η συγκεκριμένη λέξη μάλλον δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους...





Ο «κόραξ» του αγώνα: Ο Γκράνας «χαρίστηκε» απευθείας κόκκινη στο εν ψυχρό μαρκάρισμα του Πάτο στο 56'
Επίσης δεν είδε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Δεινόπαπα με χέρια και με πόδια.


Είπαν: 

Ρόκα: « Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει.Μπορούμε να έχουμε δικαιολογίες. Μπορώ π.χ. να πω πως ήταν ένα ντέρμπι,μπορώ να πω πως φάγαμε ένα γκολ χωρίς να έχει η αντίπαλη ομάδα ευκαιρία. Μπορώ να πως πως δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι.
Σαν προπονητής νιώθω πως δε έκανα τίποτα για να βοηθήσω την ομάδα.Οι καλοί παίκτες δεν κάνουν την ομάδα.Αν ο «παικταράς» κάνει ότι θέλει και δεν έχει το μυαλό του στην ομάδα,κάνει κακό.Όλα αυτά τα λέω για να τονίσω πόση σημαντική είναι η ομαδική δουλειά που κάναμε μέχρι τώρα.Κανείς δεν μπορεί να πει έχουμε παικταράδες και θα βγούμε.
Μόνο μια φορά κάναμε φάση με δουλεμένη επίθεση και βάλαμε γκολ.Μετά ο καθένας ήθελε να ντριμπλάρει πέντε παίκτες και να βάλει  μόνος του γκολ,χωρίς πλάνο,χωρίς καμία φιλοσοφία.Είχαμε καλές πάσες στο κέντρο αλλά δεν πηγαίναμε το παιχνίδι στα άκρα.
Δεν μπορώ να πω πως κινδυνέψαμε πολύ.Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική κι εγώ πρώτος από όλους,γιατί χάσαμε αυτή την αυτοπεποίθηση που είχαμε.Ότι και να γράψετε σήμερα έχετε δίκαιο.Δεν κάναμε 10 συνεχόμενες νίκες μόνο επειδή έχουμε τους καλύτερους παίκτες.Χρειάζεται πειθαρχεία και οργάνωση.Χρειάζεται μοίρασμα ρόλων.Αυτό το πλάνο σήμερα το ξεχάσαμε.Οι παίκτες δεν κερδίζουν τους αγώνες.Η ομάδα τα κερδίζει.
Φάγαμε γκολ πάλι από την αρχή και κυνηγούσαμε το σκορ από ένα λάθος.Τα λάθη γίνονται,λέμε δεν πειράζει,δεν πειράζει αλλά πειράζει....Στο τέλος, όταν το αποτέλεσμα δεν έρχεται , ο προπονητής φεύγει.»



Παπαδόπουλος: « Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες.Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε.Ο Βόλος μας πίεσε έπειτα για ένα 20λεπτο και δεχτήκαμε το γκολ.Έπρεπε ,σύνφωνα με την εμπειρία των παικτών μου να αντιδράσουμε διαοφορετικά .ΤΟ β μέρος έγινε καλό επίσης παιχνίδι.Ήμασταν καλύτεροι συνολικά στο 45 λεπτο και είχαμε ευκαιρίες να κερδισουμε αλλά και να χάσουμε το παιχνίδι.,Πρέπει να πάρουμε βαθμούς για τον στόχο που έχουμε να μπούμε στα πλεί οφ.Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και αξίζει να είναι ψηλά.
Εγώ είμαι προπονητής.Δεν μπορώ να κρίνω την φάση του Δεινόπαπα που ήμουν 70 μέτρα μακριά.Αν είναι πέναλτι ,είναι πέναλτι.»



Μικρά&πικάντικα

  • Με οργανωτική αποτυχία χαρακτηρίστηκε η πρεμιέρα του ανοίγματος της θύρας 1.
  • Από αλλού μπήκαν και από αλλού βγήκαν όσοι επέλεξαν την βορειοανατολική κερκίδα.
  • Κατά το β ημίχρονο και οι δύο δυνατές έξοδοι για όποιον ήθελε να βγει από την κεκρίδα ήταν κλειδωμένες από τους ανεύθυνους ιθύνοντες.Πάλι καλά που δεν συνέβη κάτι έκτακτο...
  • Όλα ξεκίνησαν από την φαιανή ιδέα της διοίκησης να απομονώσει την βορειοανατολική κερκίδα από το πέταλο της Αγ.Δημητρίου.Ο κόσμος παραβίασε τα συρματοπλέγματα στο ημίχρονο και πέρασε στην ευθεία.Για να μην...γίνει κάτι απρόοπτο με τον Κούγια που έπιανε ολόκληρο το πέταλο της 6 μόνος τους,η έξοδος από την θύρα 7 κλειδώθηκε από τους security. 
  • Αστεία ήταν τα στιγμιότυπα της κερκίδας των Πατρινών. Κάθε φορά που ο Κούγιας έβγαζε το τηλέφωνό του από την τσέπη ,ο προπονητής των Πατρινών σήκωνε παίκτη από τον πάγκο ή έκανε αλλαγή.
  • Πριν καν ολοκληρωθεί το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, η πατρινή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρόμενη για όλα! 
  • Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Καταλάβαμε γιατί το παιχνίδι δεν το δείχνει η τηλεόραση.Συγχαρητήρια κ. Καλογιάννη και κ. Παλομπαρίνι.
Το ντέρμπυ Ηρακλή Ψαχνών – Βύζα μάγεψε τον κόσμο.

  • κ. Γκράνα, συγχαρητήρια αυτοί που διορθώνουν τα γραπτά σίγουρα έχουν μια θέση για εσάς στην SuperLeague.
  • Το πάνθεον κάθε Κυριακή εμπλουτίζετε Κορδολαίμης στον Φωκικό , Κουλούδης στον Φωστήρα , Γκράνας με τον Παναιγιάλειο, Σελίμος στην Καλλιθέα , Ανούσος στα Χανιά και ο γνωστός πλέον Σέζος με τον Ηρακλή Ψαχνών και σήμερα πάλι τα φάουλ που κερδίζουν οι επιθετικοί της Παναχαϊκής γίνονται επιθετικά, κίτρινη στον Μπαλού ενώ η μπάλα έτρεχε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να υπάρχει τίποτα, αντί επιθετικού φάουλ και κίτρινη ,φάουλ από το οποίο γίνεται η ισοφάριση.


    • Μικροεπεισόδια έγιναν κατά την αποχώρηση Κούγια με μερίδα οπαδών της θύρας 5.
    • Περίπου 5000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ.
    Το βίντεο του αγώνα








    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...