Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαΐκή pregame

Επιστροφή στα τρίποντα θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την Παναχαΐκή στο Σάββατο στις 15:00.
Το παιχνίδι θα γίνει σε ένα ΕΑΚ που θα θυμίζει περισσότερο...έδρα ,αφού μετά από καιρό θα λειτουργήσει μέρος της βορειοανατολικής κερκίδας

Στον Ολυμπιακό Βόλου έχουμε επιστροφές , αφού Μελίσσης , Αρβανίτης ,Ιωάννου και Ρόκας υπολογίζονται κανονικά από τον Μανουέλ Ρόκα.
Παραμένουν απόντες οι τραυματίες Μόνχε , Παπανικόλας και Γιενκά.

Από την Παναχαΐκή θα λείπει ο τιμωρημένος Κιάσσος,ενώ ο Λαμπάκης τελικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.Ερωτηματικό παραμένει ο Μπαλού, την μπλε κάρτα του οποίου περιμένει η Παναχαϊκή ενώ οι δύο καινούργιοι, ο Σεντεμέντες και ο Κάργας, είναι ετοιμοπόλεμοι.

Η προϊστορία λέει...Ολυμπιακός Βόλου ,αφού στα πλαίσια της Β΄Εθνικής οι Πατρινοί έφυγαν με το τρίποντο μία φορά και αυτή από το Πανθεσσαλικό.

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Γκράνας από την Ξάνθη,ρέφερι που....μας δημιούργησε προβληματισμό.(Δείτε γιατί....)

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 και δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστες συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Παναχαϊκή. Αυτοί είναι οι εξής: Γκίτκος, Γεωργίου, Καρράς, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Κόμνος, Ρόκας, Πινδώνης, Κριστομπάλ, Καπετάνος, Κατσίκης, Μπρέσκα, Δεινόπαπας, Γκούρμα, Ιωάννου, Νικολιάς.

  • Eν τω μεταξύ η σημερινή προπόνηση έγινε παρουσία 100 και πλέον φίλων της ομάδας.Τα βλέμματα συγκέντρωσε ο νεοαποκτηθείς Ιβάν Καρίλ.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...