Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει...

Απάντηση στις "καταγγελίες" του Αλέξη Κούγια έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε.


Σε αυτή χαρακτηρίζει για μία ακόμη φορά τον Κούγια μυθομανή και τονίζει ότι "ας όψεται ο πρόεδρος μας κ. Δημήτρης Καραγιάννης και ο αντιπρόεδρος μας κ. Γιώργος Βαρούτσικος που τον προστάτευσαν από τις αλητικές συμπεριφορές του". 

Παράλληλα δημοσιεύει δύο φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που δείχνουν ξεκάθαρα τον Αλέξη Κούγια να βρίζει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για μία ακόμη φορά ο μυθομανής Αλέξης Κούγιας βλέπει φαντάσματα. Ο σκοπός του προφανής. Να διαμορφώσει κλίμα στην κοινή γνώμη και να επηρεάσει την ΚΕΔ και τους διαιτητές εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς. Σε ποια φάση αδικήθηκε η ομάδα του; Σε ποιο επιθετικό φάουλ αναφέρεται και σε ποια στιγμή του αγώνα ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου;

Όσο για τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια ότι αναγκάστηκε να φύγει από το Βόλο μέσω Τσαγκαράδας, αρμόδια να του απαντήσει είναι η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να τον προστατεύσει εντός γηπέδου και το κατάφερε. Ακόμα και τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας έβριζε με χυδαίες εκφράσεις τους φιλάθλους μας και χειρονομούσε προς το μέρος τους (βλέπε φώτο). 

Αλλά ας όψεται ο πρόεδρος μας κ. Δημήτρης Καραγιάννης και ο αντιπρόεδρος μας κ. Γιώργος Βαρούτσικος που τον προστάτευσαν από τις αλητικές συμπεριφορές του.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν σκοπεύει να πέσει στο επίπεδο του μυθομανή Αλέξη Κούγια. Άλλωστε όλη η Ελλάδα γνωρίζει καλά τι εστί Αλέξης Κούγιας.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...