Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Βόλε μπορείς...! (pregame) ↻


Να συνεχίσει το απίστευτο αήττητο σερί του θέλει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την Τετάρτη στις 18:00.
Οι ερυθρόλευκοι του Βόλου παραμένουν αήττητοι από τις 20 Οκτωβρίου και για 16 συνεχόμενα παιχνίδια για Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Με ένα θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός θα έχει το προβάδισμα για την ρεβάνς του ΕΑΚ που θα γίνει πιθανότατα στις 12 Φεβρουαρίου.(η ημερομηνία δεν έχει ακόμα οριστεί από την ΕΠΟ)

Ο Ολυμπιακός θα έχει τις γνωστές απουσίες των Γιενκά και Μόνχε αλλά και αυτή του Ιωάννου που δεν μπόρεσε να απολέσει τις μικροενοχλήσεις στην σημερινή προπόνηση.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.

  • Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου ο οποίος κατασκόπευσε την ομάδα μας στα δύο τελευταία της παιχνίδια,έπλεξε το εγκώμιο των ερυθρολεύκων:« «Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, πολύ προσεκτικοί. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι ομάδα Β' Εθνικής, δεν είναι σαν τα Ψαχνά, μην έχετε τέτοια εντύπωση. Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Α' Εθνική, είναι πολύ πολύ επικίνδυνος».
Δεκαεννιά παίκτες συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί είναι οι εξής: Καπετάνος, Ρόκας, Κωστούλας, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Καρράς, Γκούρμα, Γκίτκος, Ολίσε, Μπρέσκα, Πινδώνης, Μελίσσης, Γεωργίου, Δεινόπαπας, Κόμνος, Κολημήτρας, Νικολιάς, Κριστόμπαλ και Κατσίκης.

O Εμάνουελ Ρόκα άφησε εκτός τον Αρβανίτη και έτσι το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών που θα αρχίσουν το παιχνίδι θα αποτελείται από τους Μελίσση και Κωστούλα.


  • Παρουσία περίπου 50 οπαδών του Ολυμπιακού αναχώρησε η αποστολή της ομάδας μας από το ΕΑΚ.Οι οπαδοί ζήτησαν επιτακτικά την «εκδίκηση» για τα όσα δεινά προκάλεσαν στον Ολυμπιακό Βόλου οι παράγοντες ,αλλά και τα προσκείμενα ΜΜΕ της αθηναϊκής ομάδας.
  • Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν θα παραβρεθούν στην Λεωφόρο αφού η ΠΑΕ δεν ζήτησε εισιτήρια για να μην έχει υποχρέωση να ανταποδώσει.Η πράσινη ΠΑΕ από την πλευρά της ζήτησε εισιτήρια για τον επαναληπτικό,αλλά η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν αρνητική.Εξάλλου η αστυνομία ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο αμφότερης μετακίνησης των οπαδών των δύο ομάδων,ανεξαρτήτως της βούλησης των δύο διοικήσεων.

  • Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Αναστασόπουλος, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.
  • H λέσχη φίλων Ολυμπιακού Μυρμιδόνες καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να παραβρεθούν από νωρίς στο Οξυγόνο ,Αναλήψεως 40 και να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον αγώνα.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...