Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς έδρα ,αλλά οι νίκες συνεχίζονται...

Φαίνεται ότι τελικά το «ροζ φύλλο» αγώνα έγινε συνήθεια για την νεοσύστατη ομάδα του Ολυμπιακού, αφού μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και παραμένει αήττητη.








 Το Σάββατο 25.1.2014 οι «ερυθρόλευκες αμαζόνες», αν και ταξίδεψαν στην Σκόπελο με άσχημες καιρικές συνθήκες, γεγονός που τους στέρησε το πρώτο σετ , αφού σε 2 ώρες αφότου έφτασαν στο νησί, άρχισε ο αγώνας, αλλά κατάφεραν να προσαρμοστούν γρήγορα και να πάρουν τα επόμενα 3 σετ, κερδίζοντας έτσι με 3-1 σετ (25-15, 22-25, 19-25 και 18-25).

  Η αξιόμαχη τοπική ομάδα πάλεψε σθεναρά, αλλά στο τέλος παραδόθηκε στην πίεση του Ολυμπιακού στην επίθεση και στο σερβίς. Ο αγώνας αποζημίωσε με το παραπάνω τους δεκάδες φιλάθλους, οι οποίοι κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο.

  Η σημαντική αλλαγή του καιρού με βροχή, αέρα και κρύο, αντισταθμίστηκε από την ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του Α. Ο. Σκοπέλου, με πρωτεργάτη τον προπονητή Γιάννη Τσακάλη, ο οποίος φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια για την αποστολή του Ολυμπιακού.

  Η διοίκηση, ο προπονητής και οι αθλήτριες, ευχαριστούν θερμά τον Α. Ο. Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία.
  Ευχαριστούμε την πλοιοκτήτρια εταιρία ΑΝΕΣ Ferries για την σημαντική οικονομική βοήθειά της, με την προσφορά της δωρεάν μετάβασης και επιστροφής, της αποστολής του Ολυμπιακού στη Σκόπελο, καθώς και το προσωπικό του γραφείου ταξιδιών VIS Travel.
  Επίσης ευχαριστούμε τον καπετάνιο του ΠΡΩΤΕΑ και το προσωπικό, για την παροχή κάθε βοήθειας και εξυπηρέτησης στην ομάδα.
  Μέρος των εξόδων για την διατροφή των αθλητριών, ανέλαβε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης «ενδύματα MAG - Μαγαλιός», κ. Κώστας Μαγαλιός, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

  Η σύνθεση της ομάδας: (Μαλλιάρας Νίκος) - Μαλλιάρα Νατάσα, Καραβάρα Αιμιλία, Κουκούμη Ράνια, Καραποναρλίδου Μένια, Τσιάτσιου Ματούλα, Κονταξή Ζωή, Τσένου Σίσσυ, Κουτσαφτή Ελένη, Κωστοπούλου Ελευθερία, Βασιλάκη Κων/να, Αγιασιώτη Μαρία, Τζιγκούρα Λίτσα και Κωφίδου Ολυμπία.
  Με το παιχνίδι αυτό τελείωσε ο α’ γύρος, βρίσκοντας τον Ολυμπιακό Βόλου να οδηγεί αήττητος την «κούρσα» του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο. Μετά τον β’ γύρο, ο οποίος αρχίζει το Σάββατο 1.2.2014, οι δύο πρώτες ομάδες των τριών ομίλων, θα αγωνιστούν σε νέο πρωτάθλημα, από το οποίο οι δύο πρώτες θα ανέβουν απευθείας στην Β’ Εθνική κατηγορία.

  Αξιοσημείωτη είναι η πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τώρα, αν και υπάρχουν προβλήματα στις προπονήσεις, αφού αρκετές αθλήτριες λόγω εργασίας, έρχονται μόνο στους αγώνες και ειδικά τα κορίτσια από την Λάρισα.
  Σημαντικό αρνητικό σημείο, για το οποίο γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να επηρεάσει όσο το δυνατόν λιγότερο την αγωνιστική απόδοση της ομάδας, είναι ότι τα εντός έδρας παιχνίδια είναι στην ουσία εκτός έδρας, αφού το κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», λόγω έλλειψης ωρών, δεν χρησιμοποιείται για τις προπονήσεις της ομάδας.

  Για την επόμενη αγωνιστική, το Σάββατο 1.2.2014, στις 20.00 στο κλειστό της Αγιάς, οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν τον Γ. Σ. Ερμής Αγιάς (αποτέλεσμα α’ γύρου 3-1 σετ υπέρ του Ολυμπιακού).



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...