Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στηρίζει Μπέο ο ΣΦΟΒ

Ανακοίνωση υπέρ της υποψηφιότητας του Αχιλλέα Μπέου ,αλλά και με πολλές αιχμές κατά του γνωστού συγκροτήματος ΜΜΕ εξέδωσε ο ΣΦΟΒ.Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Αχ. Μπέου για το Δήμο Βόλου.

Από την προηγούμενη Παρασκευή που έδωσαν το παρόν χιλιάδες Βολιώτες, όλος ο Βόλος πανηγυρίζει που ένας σπουδαίος άνθρωπος, κορυφαίος παράγοντας στο χώρο του ποδοσφαίρου, πολιτικά ανεξάρτητος, με όρεξη και διάθεση θέλησε να προσφέρει και να δημιουργήσει στην ωραιότερη πόλη της χώρας μας, το Βόλο. Ένας Βόλος παρατημένος επί χρόνια, εγκλωβισμένος στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να μην μπορεί να ανασάνει και να αναπτυχθεί σε όλες τις δομές του.

Όπως το 2007, που ο Αχ. Μπέος ανέστησε την ομάδα της πόλης και την οδήγησε στην κορυφή της ποδοσφαιρικής πυραμίδας, έτσι και τώρα ο Βόλος και οι Βολιώτες δικαιούνται να ελπίζουν και να χαίρονται για την αναγέννηση της πόλης.

Οι αντιδράσεις από την επόμενη ημέρα, φυσιολογικές και αναμενόμενες. Τα κατευθυνόμενα και χρεοκοπημένα ΜΜΕ, άθλιες κομματικές εφημερίδες, νοσταλγοί των Γερουλάνου και Παπανδρέου, ανέραστες και άσχημες κυρίες, πικραμένοι οπαδοί, γυμνοσάλιαγκες, άεργοι, παντός τύπου λαμόγια, φιλομνημονιακοί και τροϊκανοί που πτώχευσαν και διέλυσαν την χώρα, μέσα στην ταραχή τους και στην απογοήτευσή τους άρχισαν τη λάσπη και το πόλεμο.

Σε όλους αυτούς θα έχουμε τις απαντήσεις σε κάθε στιγμή με επιχειρήματα, διάλογο και πολιτισμό.

Τη λάσπη και τις συκοφαντίες, τους τα χαρίζουμε για να λουστούν μόνοι τους.
Η πόλη μας αξίζει πολλά περισσότερα.

Οι δήθεν με τα κοστούμια τους που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, που λειτουργούσαν κομματικά, με τις αμπελοφιλοσοφίες και με τα ατελείωτα κουραδοκουλτουριάρικα μίτινγκ, τώρα να καθίσουνε στον πάγκο.

Οργανωμένοι

1. ΣΦΟΒ
2. Αργοναύτες
3. Κόκκινη Ν. Ιωνία
4. Lady’s Club
5. Οικονομικός Όμιλος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...