Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Θέλουμε τον Ολυμπιακό νοικοκυρεμένο!

Για τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου ,αλλά και το ζήτημα της ανόδου τριών ομάδων μίλησε ο πρόεδρος κος Δημήτρης Καραγιάννης σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.


 Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4 :

«Μετά από 12 συνεχόμενες νίκες , έχουμε τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας και φυσικά ο στόχος είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ.Κρατάμε χαμηλούς τόνους, αυτός που μας ενδιαφέρει είναι προχωράει η ομάδα όπως προχωράει τώρα, να φτάσουμε στα πλέι οφ και να παίζουμε όπως παίζουμε τώρα. Kάναμε κάποιες μεταγραφές.Μπορεί σαν αριθμός να μην είναι πολλές αλλά πιστεύω πως είναι επιλεκτικές.Επίσης κάναμε και κάποιες αποδεσμεύσεις.Θέλουμε τα οικονομικά του συλλόγου να είναι νοικοκυρεμένα. Η ομάδα δεν μπαίνει μέσα αλλά το ζήτημα είναι να μην μπαίνουν και οι χρηματοδότες «μέσα»,κάτι που φέτος είναι αναπόφευκτο.

Υπάρχει μια ξεκάθαρη αδικία που ξεκίνησε από ένα λάθος της ΕΠΟ η οποία έκανε αποδεκτή την προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ, ενώ η προκήρυξη της Football League είχε κατατεθεί πιο πριν και με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Είναι 100% σίγουρο ότι αν το Διαιτητικό Δικαστήριο τελικά συνέλθει , θα βγάλει απόφαση υπέρ τριών ομάδων. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο θα βγάλει την σωστή και δίκαια απόφαση. Για αυτό και η Σούπερ Λιγκ προσπαθεί να βρει διάφορους τρόπους ώστε να το αποφύγει αυτό. Για αυτό και ο κ. Μώραλης έχει δηλώσει ότι αν δεν βγάλει απόφαση το διαιτητικό, θα εγγράψουμε δυο ομάδες του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.

Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχει ομοψυχία και ομοφωνία στις ομάδες της Football League, είμαστε όλοι μια γροθιά.
Αυτή η πονηριά που προσπάθησε να κάνει η Σούπερ Λιγκ μας οδήγησε σε τέτοιες κινήσεις που δεν ξέρουμε που θα καταλήξει όλο αυτό στο τέλος. Αν δεν προχωρήσει το θέμα είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε και σε πολιτικά δικαστήρια. Είμαστε στην Football League και θα κοιτάξουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα της κατηγορίας.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...