Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Μέχρι Παρασκευή τα διαρκείας

Η Παρασκευή (11/10) είναι η καταληκτική ημέρα για όσους θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν. 
Η βολιώτικη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της τονίζει ότι μέχρι σήμερα (11/10) έχουν διατεθεί 1612 εισιτήρια διαρκείας, 100 Gold, 441 Silver, 420 Special και 651 Red Fans.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα, Παρασκευή 11/10/2013 είναι η τελευταία μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός των καρτών που έχουν διατεθεί ανέρχεται στις 1612. Αναλυτικότερα έχουν διατεθεί ανά κατηγορία τα εξής:

100 Gold

441 Silver

420 Special

651 Red Fans

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους κατόχους διαρκείας που στηρίζουν την προσπάθεια της αγαπημένη μας ομάδα, καθώς επίσης και όλους εκείνους τους φιλάθλους που στηρίζουν τον Ολυμπιακός μας με την αγορά ενός απλού εισιτηρίου κάθε Κυριακή».

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου γνωστοποίησε ότι στον κυριακάτικο (13/10) αγώνα με την Καλλιθέα θα πραγματοποιηθεί έρανος σε συνεργασία με τον σύνδεσμο των οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys για την οικονομική ενίσχυση ενός συνανθρώπου μας και φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δείχνοντας για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθησία της προς τους συμπολίτες μας, πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον σύνδεσμο των οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys φιλανθρωπικό έρανο για την οικονομική ενίσχυση ενός συνανθρώπου μας και φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος δίνει το δικό του αγώνα ζωής.

Ο έρανος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/10/2013, την ημέρα του αγώνα με αντίπαλο την Καλλιθέα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου παρακαλούνται, όπως συνδράμουν στη προσπάθεια αυτή, ο καθένας με το ποσό που μπορεί, στα ειδικά κουτιά που θα υπάρχουν έξω από τις Θύρες του ΕΑΚ.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, ας αποδείξουμε όλοι μας ότι πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...