Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Το Αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η αποπεράτωση των έργων κατασκευής του Αθλητικού κέντρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου στην Άλλη Μεριά Βόλου.Ορίστηκε οικονομική επιτροπή Αθλητικού κέντρου με Πρόεδρο τον κο Ιάσονα Χατζή που έχει σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων, υλικών η προσωπικής εργασίας φίλων του Ολυμπιακού Βόλου για την αποπεράτωση των έργων.

Τα έργα γίνονται με δαπάνες από τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου, από φίλους και φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις Τορης – Χατζή ΕΠΕ , Αθαν. και Κων/νος Μπέικος ΕΠΕ, Αφοι Ν Πασχαλοπουλοι ΟΕ, Παναγιωτου Νικόλαο,
Τσεργουλα Κων/νο, Ρήγα Αντώνιο για την μεγάλη τους βοήθεια.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σαυτό το μεγάλο έργο που αναβαθμίζει την περιοχή και δίνει την δυνατότητα στους νέους αθλητές του Ολυμπιακού Βόλου να γυμνάζονται σε αθλητικούς χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας, προβάλλοντας παράλληλα και την επιχείρηση τους, βάζοντας διαφήμιση στα αγωνιστικά τμήματα του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ που αγωνίζονται σε Πανελλαδικό επίπεδο, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6979002709 και 6944207820. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...