Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Συστάσεις στον Κούγια

Συστάσεις από την διοργανώτρια αρχή έγιναν στον Αλέκο Κούγια με αφορμή την ανακοίνωσή του που ήταν η αφορμή για μπαράζ δηλώσεων μεταξύ αυτού και του προέδρου της ομάδας μας κου Καραγιάννη.


Ο πρόεδρος της football league κος Καλογιάννης έκανε συστάσεις να μη βγαίνουν στα ΜΜΕ παράγοντες ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα και να μιλούν για ματς που αφορούν τρίτους, δημιουργώντας κλίμα πόλωσης.

Αυτό συνέβη μετά το τέλος των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής με τον Αλέξη Κούγια αρχικά να ασχολείται με το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Μαγούλας.

Από κει και πέρα αποφασίστηκε την επόμενη σεζόν 2014-15, το πρωτάθλημα να έχει 28 ομάδες και στο τέλος αυτής να υποβιβαστούν οκτώ και να ανέβουν τέσσερις, ώστε τη σεζόν 2015-16 να έχει 24 ομάδες.
Στο τέλος της περιόδου 2015-16 θα πέσουν οκτώ ομάδες και θα ανέβουν τέσσερις, ώστε το πρωτάθλημα της σεζόν 2016-17 να διεξαχθεί με 20.

Επίσης, όπως γνωστοποιήθηκε πριν να ξεκινήσουν τα φετινά πλέι οφ, οι οκτώ ομάδες που θα συμμετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα για την άνοδο, θα πρέπει ξανά να πάρουν το οκ από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΕΑ, καθώς θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους στη Super League.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...