Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Παρελθόν ο Βαζάκας↻

Παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Βαζάκας για την ομάδα του Ολυμπιακού.
Βέλη Βαζάκα με συγκεκριμένη κατεύθυνση.
O τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή.

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βαζάκα. Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βαζάκα τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στο μέλλον».

Ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Βόλου «έριξε» βέλη προς συγκεκριμένους κύκλους της διοίκησης ,όπως τους χαρακτήρισε:


«Νιώθω αδικημένος. Εγώ δεν συναίνεσα στην αποχώρησή μου. Με μένα η ομάδα θα πήγαινε μπροστά. Η διοίκηση απλά μου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας την οποία αποδέχτηκα. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Εγώ δεν επιθυμούσα να φύγω.

Άλλους προπονητές, με άλλες συνθήκες και πολλές παραπάνω ήττες τους κράτησαν. Εμένα με μία ήττα με απομάκρυναν. Είχα ακούσει για τη δυσαρέσκεια που υπήρχε και πριν τα Χανιά αλλά από "κύκλους" γύρω από τη διοίκηση και όχι από την ίδια τη διοίκηση, που αποσκοπούσαν ενδεχομένως σε δικά τους συμφέροντα. 

Δεν θέλησα να μπω σε τέτοιου είδους διαδικασίες και δέχτηκα την απόφαση. Κανείς από τη διοίκηση δεν μου είπε το λόγο της απόφασης αυτής, μόνο το ότι θα σταματήσουμε τη συνεργασία μας.

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Βαζάκα, χθες το βράδυ «ακούστηκε» το όνομα του Βοσνίαδη του τέως προπονητή του Απόλλωνα.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...