Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η Μπαρτσελόνα της Βου...

Θέση για τα τεκταινόμενα στον Ολυμπιακός πήρε ο τέως πρόεδρος Αχιλλέας Μπέος με συνέντευξη που παραχώρησε στον 9.86 και στην "Τρόικα των Σπορ".







Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. τα ‘βαλε με τους φιλάθλους που γκρινιάζουν και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό Μπαρτσελόνα της Β’ Εθνικής:

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι η Μπαρτσελόνα της κατηγορίας. Τι σημαίνει αυτό, ότι δεν έχει το δικαίωμα να χάσει και να μην πιάσει μία φορά την απόδοση που περιμένουμε; Και η Μπαρτσελόνα δεν έφερε ισοπαλία στην Οσασούνα; Βγήκαν οι φίλαθλοι να πουν ότι δεν έχει ομάδα; Ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό, όταν τον βρίσκει όμως κατά διαστήματα χάνεται η μπάλα.

 Ο κόσμος καλά κάνει και ανησυχεί. Άλλο το ανησυχώ κι άλλο έχω τη μουρμούρα, τη κακομοιριά και το κακό σχόλιο. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, είτε έχει αρνητικό αποτέλεσμα είτε θετικό.

Είναι υγεία να έχει ανησυχία ο κόσμος, αλλά όχι να παίρνουμε στα ραδιόφωνα και να φωτογραφίζουμε ποδοσφαιριστές. Να έρθουν αυτοί που γκρινιάζουν στο γήπεδο το άλλο Σάββατο, γιατί είναι μόνιμοι θαμώνες της …Ανεμούτσας.

Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι θα τερματίσει πρώτος στον όμιλο και θα πάρει και την άνοδο. Καλύτερα είναι που η ομάδα σήμερα ψάχνεται και που η ομάδα σήμερα δεν είναι αυτό που θέλουμε από το να τα κάνει τον Ιανουάριο.

Εγώ το βλέπω τελείως διαφορετικά το ποδόσφαιρο απ’ όλους εσάς. Εδώ λέγανε κάποιοι καραγκιόζηδες και βάλε ότι ο Καραγιάννης είχε στήσει το ματς με τη Γλυφάδα. Και σ’ αυτό το παιχνίδι αλλά και με τη Μαγούλα και την Καλλιθέα εγώ είχα κάποιους προβληματισμούς. Υπήρχε αυτό που ποδοσφαιρικά λέμε κενό, υπήρχε απόσταση στις γραμμές και δε λειτουργούσαν καλά. Αυτό χρειάζεται χρόνος για να το διορθώσει ο προπονητής. Η Καλλιθέα έκανε μιάμιση ευκαιρία και έβαλε ένα γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες.

Στο ποδόσφαιρο δε γίνονται θαύματα, προσπαθείς να δημιουργήσεις και να βρεις συνεργάτες καλούς και να δημιουργήσεις ένα συμπαγές κομμάτι με ένα σωστό επιτελείο και να σου βγάλει αποτέλεσμα. Αυτό θέλει χρόνο.

Αν ο καθένας από τους πικραμένους που τρώει ξύλο από τη γυναίκα του, βγαίνει και ξεσπαθώνει στην ομάδα, δε φταίμε εμείς

Ο Γκίτκος είναι ο ΝΟ1 τερματοφύλακας της κατηγορίας. Τι σημασία έχει αν είναι 40; Όταν το πουλέν των φιλάθλων, ο Μπρέσκα, χάνει τέσσερις φορές την μπάλα χθες και βγαίνει αντεπίθεση ο αντίπαλος γιατί δεν το λένε; Ο Μπρέσκα τα ‘χει όλα ως παίκτης, δύναμη, ταχύτητα, σέντρα, αλλά δεν μπορεί να ντριμπλάρει ούτε τον εαυτό του. Επιτρέψετε μου να τον ξέρω καλύτερα.

Όλα είναι υπερβολές. Σταματήστε τη γκρίνια. Θα μιλάτε αντικειμενικά. Έχετε νεύρα, γιατί παίζετε τον Ολυμπιακό στο στοίχημα να κερδίσει και επειδή χάνει, βγάζετε γκρίνια.

Η ομάδα έχει στιγμές μέχρι τώρα που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Χρειάζεται χρόνος, υπομονή να δέσει το γλυκό. Και οι γιαγιάδες πάνω στο Πήλιο που φτιάχνουν τα σιροπιαστά, περιμένουν να δέσει το γλυκό.  Σας το λέω από τώρα. Κλείστε τ’ αυτιά σας και την τηλεόραση και ελάτε τον Μάϊο να πανηγυρίσουμε. Πέρσι ο Πανιώνιος ήταν δεύτερος στις πρώτες αγωνιστικές και στο τέλος σώθηκε για έναν βαθμό». 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...