Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Φαβορί στα χαρτιά...

Ο Ολυμπιακός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι απέδειξε πως η θεωρία του φαβορί από την πράξη ,απέχει πολύ.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την δίκαιη ήττα από τους μαχητικούς γηπεδούχους και πλέον βλέπουν την κορυφή με τα...κιάλια
Η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν απογοητευτική και δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των βολιωτών φιλάθλων!




Ο Ολυμπιακός άφησε ακόμα ένα 45 λεπτο να περάσει ανεκμετάλλευτο αφού παρουσιάστηκε νωθρός ,χωρίς όρεξη και άφηνε τους ενθουσιώδεις παίκτες των Χανίων να φαίνονται περισσότεροι μέσα στο γήπεδο.

Παρόλαυτά θα μπορούσε να προηγηθεί αφού είχε την μεγάλη ευκαιρία στο 35'.Κόρνερ πάσα του Καπετάνου κατέληξε στον Γιαλούση, αυτός σέντραρε στην περιοχή, όπου ο Πινδώνης έπιασε την κεφαλιά- ψαράκι και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, ο Ζντράβγκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.






Βέβαια και τα Χανιά δημιούργησαν τις ευκαιρίες τους αν και δεν είχαν κατοχή της μπάλας.Έτσι μόλις στο 10'  ο Χατζηησαΐας με σουτ από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.
Tο υπόλοιπο ημίχρονο πέρασε χωρίς κάτι ιδιαίτερο ,όμως αν και η κατοχή και τα κόρνερ «έδειχναν» Ολυμπιακό Βόλου,οι παίκτες του ήταν σαφώς κατώτεροι του αναμενόμενο,
Το κέντρο της ομάδας ήταν ανύπαρκτο με τον Πινδώνη να παλεύει μόνος του και τον Ολίσε πλήρως απών.
Οι ερυθρόλευκοι πιο αργοί από τους αντιπάλους τους ,ασύνδετοι έδειχναν πως έκαναν αγγαρεία.



Στο β μέρος οι παίκτες του Ολυμπιακού αφυπνίστηκαν από την αγγαρεία που φάνηκε πως έκαναν μόνο μετά το γκολ που δέχτηκαν. Στο 50ο λεπτό από κόρνερ του Βασιλογιάννη, ο Μανωλάς βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής των «ερυθρολεύκων» και με προβολή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκίτκο. 

Το τέρμα που σημείωσαν οι Χανιώτες φαίνεται πως αφύπνισε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι 3 λεπτά λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με τον Πινδώνη. Ο Καπετάνος σέντραρε από αριστερά, ο Μανωλάς έδιωξε με το κεφάλι την μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Πινδώνη, που αμαρκάριστος με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Θεοδωρόπουλου.

Ο Ολυμπιακός το επόμενο δεκάλεπτο μετά την ισοφάριση έπαιξε σαν Ολυμπιακός.Πίεσε από δεξιά και αριστερά και με αλλεπάλληλα γεμίσματα και κόρνερ προσπάθησε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ.Όταν αυτό δεν επιτευχθει ο Ολυμπιακός  «ξεφούσκωσε» και επέστρεψε στην αγγαρεία περιμένοντας τα Χανιά και μη έχοντας την δυνατότητα να δημιουργήσει ούτε μια τελική προσπάθεια της προκοπής.



Και ενώ οι αλλαγές του Βαζάκα δεν έδειξαν να μπορούν αν επηρεάσουν την μοίρα του αγώνα με τον Μπρέσκα να είναι αρνητικός, τον Κατυσίκη να προσπαθεί με μακρινές μπαλιές να παίξει στο...κέντρο και τον Γιενκά να μην παίρνει την μπάλα ούτε μια φορά στο παιχνίδι ,η τιμωρία ήρθε με ένα βολέ του Πάγκαλου που βρήκε τον Γκίτκο σε λανθασμένη θέση και έδωσε την νίκη στα Χανιά.

Μια νίκη που ίσως καλύτερα που ήρθε τώρα που είναι νωρίς και μπορεί να κρούσει καμπανάκια «κινδύνου».

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Ακόστα, Ολίσε (55' Κατσίκης) , Αρβανίτης, Γιαλούσης, Μελίσσης, Πινδώνης, Κατσιαρός, Καπετάνος (81' Γιενκά), Δεινόπαπας (56' Μπρέσκα) , Γκούρμα.

Χανιά :(Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Βασιλόγιαννης 
(81' Μπουντόπουλος) , Παπατζίκος, Πότσι, Ζντράβγκοβιτς, Πάγκαλος, Μανωλάς, Λουκίνας (69' Βαλιάννος), Τσάτσος, Παγώνης.


Κάρτες: 35 ' Ζντράβγκοβιτς ,61' Λουκίνας  -  34΄Δεινόπαπας  61' Μελίσσης , 65' Γκούρμα





Μας άρεσε.... 
Θα τολμήσουμε να πούμε...τίποτα.Ο Πινδώνης ίσως διασώθηκε του ναυαγίου.


Δεν μας άρεσε...
Οι αλλαγές αυτή την φορά δεν «ξελάσπωσαν» την ομάδα.Οι αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα με τον Μάριο στον πάγκο ξάφνιασαν ,αλλά η εμφάνιση του παίκτη όταν μπήκε μάλλον δικαίωσε τον προπονητή του.Ο Ολίσε συνέχισε να απογοητεύει.

Όταν σε κερδίζει ο Λουκίνας ,ο Μανωλάς και ο Παπατζίκος υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μας αρέσουν.





Ο «κόραξ» του αγώνα:Ο Ευαγγέλου ελέγχεται για μια ανατροπή πάνω σε παίκτη των Χανίων που από το ριπλέι φαίνεται πως ήταν πέναλτι.Κατά τα λοιπά δεν τα πήγε άσχημα.





Είπαν:

Βαζάκας: « «Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα δεχτήκαμε γκολ από στημένο στο 93’ έτσι και σήμερα χάσαμε τους βαθμούς από δικιά μας ολιγωρία. Ξέραμε ότι στα Χανιά θα αντιμετωπίσουμε ένα μαχητικό αντίπαλο με κύρια όπλα του τις κόντρα επιθέσεις. Προσαρμόσαμε την τακτική μας σε αυτό ακριβώς, χρησιμοποιήσαμε ποδοσφαιριστές που δεν θα φοβήθηκαν να βάλουν τα πόδια τους στις διεκδικήσεις, ελέγξαμε τον ρυθμό και παρόλα αυτά ένα παιχνίδι που και ο αντίπαλος φάνηκε να είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία, το χάσαμε από μια στιγμή ολιγωρίας.
Η ομάδα μας μπορεί να έχασε για πρώτη φορά φέτος όμως θεωρούμε ότι έχουμε το πιο ποιοτικό ρόστερ και θα πετύχουμε τον στόχο μας.Τα Χανιά είναι μια καλή ομάδα, με πολύ μαχητικούς ποδοσφαιριστές και αν και δεν ξέρω ποιοι ακριβώς είναι οι στόχοι τους πιστεύω ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον οποιονδήποτε».

Σεροπιάν:«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που δείξαμε και σήμερα κερδίζοντας μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θεωρώ ότι υπερτερήσαμε σε όλα του αντιπάλου μας καθώς δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Βάλαμε δυο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και παραπάνω αν μας δινόταν κάποια από τα πέναλτι-νομίζω ότι ήταν παραπάνω από δυο- σε προσπάθειες μας.

Να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον κόσμο που μας βοηθά σε τέτοιο βαθμό ώστε να μας δίνει την έξτρα δύναμη που χρειαζόμαστε.

Αυτό που βλέπετε θα παίζουμε όλη τη σεζόν.Ελπίζω επειδή η ομάδα μας είναι νεανική ότι προϊόντος του χρόνου η διάρκεια των καλών διαστημάτων μας θα είναι μεγαλύτερη και πιστεύω ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι δικός μας.

Ολοκληρώσαμε το μισό ενός πολύ δύσκολου προγράμματος με Αστέρα, Παναχαϊκή και Βόλο, έχουμε , όμως ακόμη ένα “βουνό” μπροστά μας στον Πύργο την Παρασκευή, τον Αστέρα την ερχόμενη Πέμπτη και αμέσως μετά και τον Παναιγιάλειο. Συνεχίζουμε τη δουλειά και δηλώνουμε αισιόδοξοι ότι ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός
»

Τσάτσος: «Το αποτέλεσμα είναι η δικαίωση της πολλής και δύσκολης δουλειάς  που γίνεται από το καλοκαίρι ενώ για τις δικές του εμφανίσεις δήλωσε ότι το κίνητρο της μεγαλύτερης κατηγορίας αποτελεί δέλεαρ και για τον ίδιο

Καπετάνος: «Όπως είπε και ο προπονητής μου το παιχνίδι χάθηκε στη δύναμη και σε λεπτομέρειες.Μπράβο στα Χανιά και στο παιδί (Πάγκαλο) που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ από αυτά που φέρνουν κόσμο στα γήπεδα.Παράλληλα θα ήθελα να αναφερθώ στην πολύ όμορφη ατμόσφαιρα του γηπέδου από τους φιλάθλους που το γέμισαν, υποστηρίζοντας την ομάδα τους χωρίς κανένα παρατράγουδο».







Μικρά&πικάντικα

  • Στις εξέδρες βρέθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Δημήτρης Καραγιάννης και άλλοι 40 περίπου βολιώτες φίλαθλοι.
  • Σε φανατικό οπαδό του Ολυμπιακού τείνει να εξελιχθεί ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου των Χανίων.
  • Ανακοίνωση με την οποία παραδέχεται ότι η ομάδα των Χανίων ήταν καλύτερη και της δίνει συγχαρητήρια για τη νίκη της, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει την ομάδα του ΑΟ Χανίων για τη νίκη της στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ο ΑΟ Χανίων ήταν καλύτερος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εύχεται στον ΑΟ Χανίων καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».
  • Στα δημοσιογραφικά θεωρεία βρέθηκε ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού Αχιλλέας Μπέος.
  • Έξω φρενών ήταν ο Καραγιάννης με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.


Το βίντεο του αγώνα




Παρακολουθήσατε ζωντανά το παιχνίδι λεπτό προς λεπτό μέσω του VolosFans:










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...