Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Τα νέα των τμημάτων υποδομής

Σε πλήρη δράση βρίσκονται τα τμήματα υποδομής Ποδοσφαίρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937.
Οι προπονήσεις γίνονται στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά Βόλου σε 2 γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα και ένα γήπεδο με πλαστικό τάπητα κάθε Δευτέρα (προπόνηση αποκλειστικά τεχνικής) Τρίτη – Πέμπτη απόγευμα και Σάββατο Πρωί. 

Την εκγύμναση των νεαρών αθλητών που είναι χωρισμένοι σε ολιγομελή τμήματα ανά ηλικία έχουν αναλάβει έμπειροι προπονητές.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Λάρισας των Τρικάλων και της Λαμίας για εκτός και εντος έδρας αγώνες.

Στα τμήματα υποδομής εφαρμόζεται κατά γράμμα η φιλοσοφία του Συλλόγου, που είναι εκτός της καθαρά αγωνιστικής εκπαίδευσης των νεαρών ποδοσφαιριστών και η διάπλαση του χαρακτήρα τους στις αρχές του ευ αγωνίζεστε, της ευγενούς άμιλλας, του σεβασμού των αντιπάλων και των παραγόντων του Ποδοσφαίρου ( Διαιτητές – φίλαθλους αντιπάλου ομάδος), αρχές που θα τους δώσουν τα εφόδια να γίνουν χρήσιμοι Πολίτες στην Κοινωνία.

Η εταιρεία Πάνος χρώμα, που δραστηριοποιείται στο Βόλο και σε ολόκληρη την Θεσσαλία, το κατάστημα τυροκομικών Καρακανας Απόστολος, το κατάστημα Πηγή νερού Κώστας Σαραντης, καθώς και γνωστοί φίλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου που δεν επιθυμούν να γίνουν γνωστά τα ονόματα τους προστέθηκαν στον κατάλογο αυτών που βοηθούν την προσπάθεια αποπεράτωσης των έργων του Αθλητικού κέντρου.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...