Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Να λύσουμε το θέμα «γκολ»


Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γ.Βαζάκας σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι,ενώ επικεντρώθηκε στο επιθετικό πρόβλημα του Ολυμπιακού.
Ο προπονητής της ομάδας ανέφερε:

 «Αν ήταν επίσημο παιχνίδι, θα ήμουν πολύ στεναχωρημένος. Όμως αν αναλογιστούμε πως η ομάδα μας έκανε 16-17 τελικές προσπάθειες και ο αντίπαλος έχει παίξει τρία παιχνίδια επίσημα, τότε δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος.

Το πρώτο γκολ προήλθε από δικό μας λάθος...μία τελική ο Άρης και έβαλε γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. 
Σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά. Παίξαμε ήρεμα, παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι ,αλλά πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα που έχουμε στο γκολ. Ο Άρης με μία τελική προσπάθεια πέτυχε γκολ. Εμείς με τόσες προσπάθειες δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.Πρέπει να λύσουμε το θέμα γκολ.
Αυτή είναι η διαφορά μιας μεγάλης ομάδας, με μια ομάδα που φτιάχνεται όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές, απλά πρέπει να προσπαθήσουμε κι άλλο για να βελτιωθούμε.

Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν αρνητικό, αλλά ο κόσμος πιστεύω να είδε πως ο Ολυμπιακός φτιάχνει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος.

Όταν κάναμε αλλαγές μπορεί να χάθηκε η συνοχή,αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Ο Άρης έχει τέσσερα επίσημα παιχνίδια.Εμείς θα φορμαριστούμε αργότερα.
Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και ακόμα δοκιμάζω σχήματα.Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να τα κερδίζει όλα τα παιχνίδια.Κατά 80% έχω κατασταλλάξει στην 11άδα του πρώτου επίσημου παιχνιδιού.

Ο Γκούρμα θα μπει στο κλίμα. Όταν αποκτάς ένα παίκτη σε τέτοια περίοδο, είναι φυσικό να μην είναι στην καλύτερή του κατάσταση. Θα δουλέψει μαζί μας, θα προσαρμοστεί και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...