Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Σταματήστε την παραπληροφόρηση!

Η βολιώτικη ΠΑΕ εκφράζει δικαιολογημένα την απορία της για το πώς «είναι δυνατόν να μεταδίδεται μία είδηση, η οποία δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα» και τονίζει μεταξύ άλλων ότι το βίντεο του ματς είναι διαθέσιμο σε όποιον το θελήσει.



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει:

«Με έκπληξη διαβάσαμε σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου ότι κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Άρης, οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν εντός του αγωνιστικού χώρου με συνέπεια τη διακοπή του αγώνα για μερικά λεπτά. 

Προς ενημέρωση λοιπόν, των «έγκριτων» δημοσιογράφων αλλά και των αναγνωστών, ουδέποτε εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί των δύο ομάδων και ουδέποτε διεκόπη ο αγώνας λόγω επεισοδίων. Τα όποια –μικρής έντασης και διάρκειας- επεισόδια έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου και δεν επηρέασαν στο ελάχιστο τη διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης. Η μοναδική στιγμή που ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα ήταν όταν εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ένας σκύλος.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν από πού και ποιον προήλθε η «είδηση» αυτή, που είχε ως συνέπεια να αναπαραχθεί στις περισσότερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες παραπληροφορώντας τον φίλαθλο κόσμο που δεν βρισκόταν στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Επίσης είναι απορίας άξιον, πως είναι δυνατόν να μεταδίδεται μία είδηση η οποία δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Και επειδή η εικόνα αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα όλων των παραπάνω, το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, ώστε να διαπιστώσει και μόνος του για το αν υπήρξε διακοπή του αγώνα λόγω εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Κάποια στιγμή η παραπληροφόρηση και κυρίως η ψευδής πληροφόρηση πρέπει να σταματήσει».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...