Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ελεύθεροι και....ωραίοι;

Σε ελληνική και ξένη αγορά κινείται ο Ολυμπιακός για να βρει τον επιθετικό φορ που θα κάνει την διαφορά.







Το VolosFans σας παρουσιάζει τους ελεύθερους Έλληνες επιθετικούς που ακόμα αναζητάνε ομάδα αλλά και περιπτώσεις γνωστές στην...ελληνική μεταγραφική αγορά...

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τον Ολυμπιακό και όσο ο ποδοσφαιριστής παραμένει ελεύθερος θα επανέρχονται στην δημοσιότητα.O 27χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα.

Ο Ανδρέας Σταματής έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και δεν έχει βρει ομάδα.Είναι μόλις 20 ετών και πέρσι σε 10 συμμετοχές σημείωσε 3 γκολ.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης είναι ακόμα ένας τέως επιθετικός της ΑΕΚ.Είναι 25 ετών ,έχει ύψος 1,82 και κατέληξε στην πλέον ερασιτεχνική ομάδα της Αθήνας μετά από δύο περίφημες χρονιές με Εργοτέλη (7γκολ) και Πλατανιά (19 γκολ).

Δύο περιπτώσεις που θα μπορούσαν εν δύναμη να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό είναι αυτές των Κούτσι και Πάντελιτς.
Ο Φιλανδός μάλιστα ακούστηκε για τους βολιώτες μέχρι και την συμβιβαστική διακοπή συμβολαίου με τον Ατρόμητο.Το κασέ του Φιλανδού έχει πέσει από τις 250.000 αλλά και πάλι θεωρείται ακριβός για τα όσα μπορεί να προσφέρει.

O Μάρκο Πάντελιτς είναι ελεύθερος από τον Ολυμπιακο Πειραιώς εδώ και ένα μήνα.Αν και 34 ετών ασφαλώς η παρουσία του θα ήταν πολυτέλεια για την football league.Το κασέ του δεν είναι απλησίαστο ,αλλά θεωρείται δύσκολο να πειστεί να αγωνιστεί στην Β' Εθνική,από την στγμή μάλιστα που ενδιαφέρθηκε γι'αυτόν ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου.

Οι επιλογές από Ελλάδα ,αλλά και από ξένους παίκτες γνώριμος στην ελληνική πραγματικότητα ,μάλλον είναι περιορισμένες και γι'αυτό ο Ολυμπιακός «κοιτάζει» προς την Ισπανία εδώ και καιρό....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...