Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Φιλανδός ο εκλεκτός;

Την περίπτωση του Νιάζι Κούτσι φαίνεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός Βόλου ως την λύση στο επιθετικό κενό που έχει.
Σύμφωνα με δημοσίευση της βολιώτικης ιστοσελίδας Sport7 ,υπάρχει έντονη φημολογία στον Βόλο για επαφή της ΠΑΕ με τον Φιλανδό επιθετικό.

Ο Νιάζι Κούτσι έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου 1983 στην πόλη Vučitrn στο Κοσσυφοπέδιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, η οποία σήμερα ανήκει στο Κόσσοβο. Έχει ύψος 1.93 μ. και είναι διεθνής με την Εθνική Φινλανδίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια και έχει πετύχει 5 γκολ. 

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Φινλανδίας, Αγγλίας, Ολλανδίας, Γερμανίας και Σκωτίας, όπως: Λάχτι (53 συμμετοχές-16 γκολ) , Μπέρμιγχαμ Σίτι, Μπλάκπουλ, Πιτέρμπορο, Χρόνινγκεν, , Καρλ Τσάις Ιένα, Κόμπλεντζ (52 συμμετοχές-11 γκολ) , Στιβενέιτζ, Νταντί και  Τούρκου (21 συμμετοχές-8 γκολ) 

Στη χώρα μας ήρθε πέρσι για λογαριασμό του Πανιωνίου με τον οποίο αγωνίστηκε 24 φορές στο πρωτάθλημα και σημείωσε 10 γκολ.
Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 12 μετά βαιων και κλάδων από τον Ατρόμητο με συμβόλαιο ύψους 220.000 ευρώ ,στον οποίο όμως δεν «έδεσε» με αποτέλεσμα εδώ και μερικούς μήνες να βρίσκεται σε ακραία αντιπαράθεση με την διοίκησή του.
Μάλιστα έχει κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του ,χωρίς ο ίδιος να αποδέχεται τους όρους επίλυσης.

Σαφώς η συγκεκριμένη λύση φαντάζει ιδανική για την Β'΄Εθνική,αλλά για να ευδοκιμήσει υπάρχουν αρκετά εμπόδια τα οποία πρέπει να ξεπεραστούν.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...