Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ψάχνοντας κεντρικό αμυντικό...

Μετά το απρόσμενο παράπτωμα του Βαγγέλη Γκοτόβου και την επίσημη αποδέσμευσή του ,ο Ολυμπιακός καλείται να βρει κεντρικό αμυντικό.






Μάλιστα η επιθυμία της διοίκησης είναι να είναι Έλληνας,αφού στόχος είναι η όλη η αμυντική διάταξη της ομάδας να...«μιλάει» την ίδια γλώσσα.

Αυτή την στιγμή πάντως οι λύσεις των Ελλήνων κεντρικών αμυντικών είναι σχετικά περιορισμένες και το VolosFans σας τις παρουσιάζει.

Πρώτος υποψήφιος είναι ο Δημήτρης Ρούσσης.Ο 25χρονος παίκτης έμεινε πριν λίγες μέρες ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.Έχει ύψος 1.90 και έγινε γνωστός με τα χρώματα του Παναιτωλικού.

O Kώστας Ιασωνίδης είναι 27 ετών και ήταν ο βασικός κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης.Έχει 1.88 ύψος και προέρχεται από τον Πανθρακικό.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου έγινε γνωστός με τον Ατρόμητο.Αποχώρησε από την Ελλάδα πέρσι για την Ρός Κάουντι,από την οποία έμεινε ελεύθερος φέτος.Είναι 26 ετών και έχει 1.87 ύψος.

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.Έιναι 28 ετών και μετά την αποχώρησή του από τον Άρη ακούστηκε πως αναχωρεί για Πολωνία αλλά τελικά η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε.

Οι Χαριτωνίδης και Κουρδάκης ,οι κεντρικοί αμυντικοί του ΟΦΗ αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Τέλος ο Ολυμπιακός Πειραιώς ψάχνει να παραχωρήσει δανεικό τον Τάσο Παπάζογλου,αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο ο παίχτης να πειστεί για να παίξει στην Β' Εθνική.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...