Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Δύο ομάδες θα ανεβούν. ..

«Όταν επανέλθω ο Ολυμπιακός Βόλου θα......κατακτήσει τίτλο», είπε μεταξύ άλλων, ο Αχιλλέας Μπέος.
Διαβάστε την συνέντευξη όπως απομαγνητοφωνήθηκε απο το goalpost.

 "Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο. Απέχω ενεργά από τη διοίκηση ομάδων και ειδικότερα από τον Ολυμπιακό Βόλου όμως παρακολουθώ ως φίλαθλος την ομάδα. Αν ήμουν στη διοίκηση πολλές αποφάσεις θα ήταν διαφορετικές.Όταν θα δικαιωθώ, που θα δικαιωθώ, θα κάνω μεγάλη προσπάθεια να επανέλθω και όταν θα επανέλθω ο Ολυμπιακός Βόλου θα κερδίσει τίτλο και θα ξαναβγεί στην Ευρώπη.Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα.

 Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι ενωμένη ώστε η διοίκηση του που έχει και νέα πρόσωπα να επιτύχουν το έργο τους. Κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνά πως οι οικονομικές συγκυρίες της εποχής είναι δύσκολες και όσοι αποφασίζουν να βάλουν τα χρήματά τους για τον Ολυμπιακό πρέπει να στηρίζονται απ' όλους.

«Καλώς ή κακώς σ' αυτή την πόλη υπάρχουν δύο ομάδες. Για μένα κακώς»

"Δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί δεν έχει δοθεί στη διοίκηση του Ολυμπιακού το παραχωρητήριο για το ΕΑΚ. Αφού πάρθηκε η απόφαση και ήταν και ομόφωνη. Γιατί;Το Πανθεσσαλικό αν συνεχίσει να χρησιμοποιείται από δύο ομάδες θα γίνει χειρότερο από το Π. Μαγουλάς.Καλώς ή κακώς σ' αυτή την πόλη υπάρχουν δύο ομάδες. Για μένα κακώς. Και δυστυχώς υπάρχουν κι αυτά τα έκτροπα που συμβαίνουν όταν συναντιούνται οι δύο ομάδες. Αν ο Ολυμπιακός έπαιζε στο ΕΑΚ δεν συνέβαινε τίποτα απ' αυτά.Δεν βλέπω τον λόγο να αντιδράει ο Δήμος να δώσει το ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου, όταν μάλιστα η διοίκηση της ομάδας σκοπεύει να επενδύσει σ' αυτό το στάδιο. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό γιατί αν ο Ολυμπιακός δεν δηλώσει έδρα μέχρι τις 12 σήμερα τότε θα έχει μεγάλο πρόβλημα και η ευθύνη θα είναι ευθύνη αυτών που κωλυσιεργούν.

"«Αν ποτέ κατέβαινα για Δήμαρχος δεν θα ήμουν Δήμαρχος του ...Ολυμπιακού αλλά όλης της πόλης»

"Όποτε έρχομαι στο Βόλο, εισπράττω πολύ αγάπη από τον κόσμο και είναι αλήθεια ότι πολλοί μου έχουν πει να «κατέβω» για Δήμαρχος ώστε να κάνουμε την πόλη διαφορετική. Σ' αυτό έχω ένα μεγάλο μειονέκτημα έναντι των άλλων πολιτικών. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Θα ήθελα να βοηθήσω και πιστεύω πως μπορώ να κάνω την πόλη πολύ καλύτερη. Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να πω τι θα κάνω. Όμως αν ποτέ κατέβαινα για Δήμαρχος δεν θα ήμουν Δήμαρχος του ...Ολυμπιακού αλλά όλης της πόλης. Ο Δήμαρχος δεν θα έπρεπε να είναι κομματικός."

«Θεωρώ πως ο Δεινόπαπας είναι καλύτερος του Μπρέσκα»

"Πέρυσι έγιναν τεράστια λάθη στον Ολυμπιακό. Πολλά πράγματα έγιναν βεβιασμένα αφού δεν υπήρχε ο χρόνος. Το ότι η ομάδα διεκδίκησε την άνοδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική ήταν ένα θαύμα. Το ότι έφτασε εκεί το μεγαλύτερο ρόλο τον έπαιξε ο κόσμος. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε αφανιστεί. Εγώ είμαι ικανοποιημένος για τον Ολυμπιακό Βόλου που «χτίζει» αυτή τη στιγμή η διοίκηση του κ. Καραγιάννη. Η ομάδα είναι καταδικασμένη να κυνηγάει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο και το ίδιο θα κάνει και τώρα. 
Η μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι πρωταγωνιστής και του χρόνου. Ακόμα και ο Μάριο Μπρέσκα θα έχει πρόβλημα να είναι στην εντεκάδα. Θεωρώ πως ο Δεινόπαπας είναι καλύτερος του. Δείτε το ρόστερ του Ολυμπιακού και συγκρίνετέ το με άλλες ομάδες. Ποια ομάδα έχει καλύτερο ρόστερ. Και μάλιστα απ' ότι μαθαίνω θα έρθουν 3-4 ακόμη.

Ο Γιώργος Βαζάκας με τους συνεργάτες του, πιστεύω πως θα καταφέρει να δημιουργήσουν μία πολύ καλή ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα.

"Γι' αυτούς που κάνουν κακό στην ομάδα.."

Είναι και κάποιοι «κακοί» φίλαθλοι που σχολιάζουν αρνητικά τον Γιώργο Βαζάκα σε sites. Αυτοί πραγματικά προκαλούν μόνο κακό στην ομάδα. Καλό είναι οι φίλαθλοι να σταματήσουν την κριτική για τις επιλογές της διοίκησης.

"«Δύο ομάδες θα ανέβουν από τη Football League»

"Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε από τη Football League πως θα ανέβουν τρεις ομάδες. Σας λέω πως ήταν λάθος. Δύο θα ανέβουν. Η μία είναι ο Ολυμπιακός".

Για την «πρώτη» του Ολυμπιακού Βόλου..."

Θα χαρώ πολύ να δω πολύ «θυμωμένο» κόσμο στο γήπεδο και να στείλουν το μήνυμα πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα επανέρθει εκεί που ανήκει.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...