Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Λήξτε το θέμα με το ΕΑΚ ..ΤΩΡΑ !

Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα του ΕΑΚ εξέδωσαν οι Austrian Boys με την οποία ζητούν από την δημοτική αρχή της πόλης το αυτονόητο.






Η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας για την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς του Δήμου Βόλου αναφορικά με την οριστική και τυπική διευθέτηση του θέματος της παραχώρησης του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου.
Γνωρίζουν όλοι, ότι εδώ και πολλά χρόνια είναι πάγια θέση μας η επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ ..δηλαδή στο σπίτι μας!!!

 Επίσης όλος ο Βόλος γνωρίζει και έχει δει, ότι δυστυχώς οι Δημοτικές αρχές εδώ και χρόνια έχουν εγκαταλείψει το ΕΑΚ με αποτέλεσμα να παρουσιάζει μια πολύ άσχημη εικόνα που δεν τιμάει καθόλου την αθλητική παράδοση και τον πολιτισμό της πόλης μας.
Μας χαροποίησε λοιπόν ιδιαίτερα το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να ζητήσει την παραχώρηση του ΕΑΚ προκειμένου να αναλάβει κάποια απαραίτητα έργα και από την νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνιστεί η ομάδα μας εκεί.

Αντί λοιπόν η σημερινή Δημοτική Αρχή να προβεί άμεσα στη τυπική διευθέτηση του θέματος της παραχώρησης στο ΕΑΚ και μάλιστα να πει και ευχαριστώ στον Ολυμπιακό Βόλου που θα αναλάβει να κάνει τα απαιτούμενα έργα, παρατηρούμε μια ανεξήγητη καθυστέρηση στο όλο θέμα.
Ελπίζουμε να μην κρύβεται κάτι πίσω από αυτή την καθυστέρηση και καλούμε άμεσα τον Δήμαρχο, όλο το Δημοτικό συμβούλιο καθώς και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες να λήξουνε άμεσα και τυπικά το θέμα.
Να ξέρουν όλοι, ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου είναι ΕΔΩ και παρακολουθεί ..με πολύ ενδιαφέρον το θέμα !

Austrian Boys»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...