Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Σε άλλο γήπεδο....

Μία από τις χειρότερες ομάδες που πέρασαν φέτος από το Πανθεσαλικό διαμαρτύρεται για την...διαιτησία του αγώνα.








Σε άλλο γήπεδο μάλλον βρισκόταν ο εμπνευστής της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ηρακλής ,αφού επικαλείται την διαιτησία για την ήττα της ομάδας της Θεσαλονίκης που ο Ολυμπιακός την έκανε να μοιάζει με παιδική χαρά.

Η ομάδα της μίας φάσης βρήκε άλλοθι στον συνήθη ύποπτο Αχιλλέα Μπέο που δεν κατονομάζει μεν, στοχεύει δε σαφέστατα.Επίσης κάνει λόγο για...ζούγκλα ,αλλά την ενέργεια του Ουκάρ που την προκάλεσε την αφήνει επιδεικτικά και στρατηγικά ασχολίαστη.

Αναφορικά με τους κυανόλευκους βάρβαρους τους οποίους γνώρισαν οι φίλοι της ομάδας που επισκέφτηκαν τις δύο τελευταίες φορές το Καυτατζόγλειο σχολιάζουμε το εξής:Σαφώς και απαγόρευση της μετακίνησης δεν λήφθηκε λόγω του φόβου για επικείμενη καταστροφή της πόλης από 100 άτομα.Άλλωστε σε 12.000 κόσμο δεν θα «κουνιόταν»  ούτε κουνούπι,αφού την "μαγκιά" τους έχουν μάθει να την εκδηλώνουν σε ασφαλείς αναλογίες της τάξης του 30:1.

Η απαγόρευση έγινε για να προστατευτούν οι ίδιοι και να γυρίσουν το βράδυ στις οικογένειές τους σώοι και αβλαβείς.
Αν η ΠΑΕ ΑΕΠ θέλει την ελεύθερη διακίνηση των οπαδών της ας τους θέσει τα όρια φιλοξενίας.Άλλωστε είναι τόσοι λίγοι που μόνο πρόβλημα επιτήρησης δεν μπορεί να επικαλεστεί...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕ.Ποντίων Ηρακλής έχει ως εξής:

«Δυστυχώς, Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 αδυνατεί να τηρήσει την υπόσχεσή της για αποφυγή κριτικής της διαιτησίας, την οποία υπόσχεση τηρήσαμε με σφιγμένα τα δόντια καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος! Μετά τα σημερινά "ανθρώπινα λάθη" που είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα και την επιλεκτική τιμωρία συγκεκριμένων παικτών οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στον επόμενο τελικό της ομάδας μας, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω κ ένας φίλαθλος στην Ελλάδα (εκτός από τον γνωστό...) που να χαίρεται πραγματικά το ποδόσφαιρο, με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν!Επιπλέον αναρωτιόμαστε αν έστω και ένας ( εκτός από τον ...γνωστό) αισθάνεται ικανοποίηση για τα επεισόδια που έλαβαν στα επίσημα του Σταδίου με αποτέλεσμα των προπηλακισμό της Διοίκησης και των υπόλοιπων μελών της ομάδας γεγονότα τα οποία γύρισαν το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω.

Κατά την αποχώρηση της ομάδας μας στα αποδυτήρια, η ρίψη φωτοβολίδων είχαν στόχο τους ποδοσφαιριστές δυστυχώς όμως η αστυνομία δεν μπόρεσε να προστατεύσει κανένα μέλος της ομάδας μας με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού μέλους της αποστολής.

Παράλληλα οφείλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, η οποία εφάρμοσε στο ακέραιο τις εντολές που είχε, τήρησε την τάξη σε όλο το υπόλοιπο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης του Βόλου, κράτησε μακριά τους χιλιάδες κυανόλευκους βάρβαρους που την απειλούσαν, δεν κατέρρευσε ούτε ένα σπίτι, δεν στηλιτεύτηκε ούτε μία εκκλησία και οι πραγματικά αγαπητοί κάτοικοι του Βόλου θα πάνε αύριο σώοι και αβλαβείς στις δουλειές τους, οι μαθητές στα σχολεία κλπ.

Φυσικά, δεν αξίζει να συζητάμε για την πρωτόγνωρη και αντισυνταγματική απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική οδό των ιχ με πινακίδες από τη Bόρεια Ελλάδα, ούτε για τον εξαναγκασμό σε οπισθοδρόμηση χιλιάδων βορειολαδιτών... απλά πράγματα...λεπτομέρειες...ξεχνούν όμως κάτι απλό: ότι έχουν όλοι αυτοί οι σοφοί ονοματεπώνυμο και τους γνωρίζουμε... έναν - έναν!
Δυστυχώς σήμερα αφαιρέθηκε από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ το Δικαίωμα και η υποχρέωση να συστήνουμε από τους δικούς μας φιλάθλους ηρεμία και σύνεση! Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν μπορεί να είναι ήρεμος και συνετός... ΟΧΙ ΠΙΑ!
Κύριοι, όσοι συμμετείχατε στα σημερινά : εις το επανιδείν!»





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...