Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Στην γριά καβάλα


Ο Ολυμπιακός κέρδισε πανάξια τον Ηρακλή με 1-0 αντί 5-0 και τον «καβάλησε» στην βαθμολογία.
Δείτε την ενέργεια του Ουκάρ...
Δείτε βίντεο από την κερκίδα και τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο...




Κάποιοι θέλοντας να τον πτοήσουν τον χαρακτήρισαν ως γέροντα.Ο Ηλίας Σολάκης θέλοντας να τιμήσει τον χαρακτηρισμό με το εκπληκτικό πλασέ του έστειλε την...Γριά στο καναβάτσο και τον Ολυμπιακό Βόλου στην 2η θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με Απόλλωνα και Καλλονή.

Δεν ήταν φυσικά μόνο ο Ηλίας που ξεχώρισε.Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια παλικαρίσια και ψυχωμένη εμφάνιση και το τελικό 1-0 επί του Ηρακλή τον αδικεί.

Μπροστά σε 12.000 παθιασμένους φίλους τους οι ερυθρόλευκοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έδειξαν στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πόσο κακό κάνει να παίρνεις σερί νίκες με προκλητικά αδιάφορους αντιπάλους σε «φιλικά» παιχνίδια.Η άμυνα των Θεσσαλονικέων ασφυκτιούσε από το πρέσινγκ των βολιωτών και αργά ή γρήγορα θα «έσπαζε».

Η ομάδα του Ηρακλή ήταν κάκκιστη,αφού η μοναδική της ευκαιρία προήλθε από ένα κόρνερ και την κεφαλιά του Σαββίδη που πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός εκτός του γκολ του Ηλία είχε και μία πλειάδα καλών ευκαιριών να σφραγίσει την νίκη,αλλά η αστοχία στην τελική προσπάθεια ευτυχώς δεν κόστισε.

Οι ευκαιρίες του Ολυμπιακού:

-14’, ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Πινδώνη από τον Σαββίδη, με τον διαιτητή Σωσώνη να δείχνει «παίζεται». Ο αμυντικός μέσος των γηπεδούχων δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 27’, όταν έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ.
-64’  δυνατό σουτ του Πινδώνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
- 78’ οι Ναντάγια και Μπρέσκα δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
- 81'  Μπρέσκα σούταρε, έδιωξε ο Χουάντερσον,
- 82’ ο Πινδώνης από πλεονεκτική θέση αστόχησε.

Δείτε τις υπόλοιπες ευκαιρίες στην αναλυτική ζωντανή περιγραφή του VolosFans....



Η απαράδεκτη ενέργεια του Ουκάρ




Η συμπλοκή που προκλήθηκε
Κατάμεστη από 7.500 κόσμο η σκεπαστή.


3.500 στην ανατολική έκαναν το σούρουπο ημέρα στο γκολ του Σολάκη

Ο Κόραξ του αγώνα:
Με λάθη οι βοηθοί του Σοσώνη τον εξέθεσαν πολλάκις.Ο ίδιος ελέγχεται για τη φάση του 15' στο σπρώξιμο του Πινδώνη η οποία πάντως είναι δύσκολη ακόμα και με τηλεοπτικό ριπλέι.Καθόλου δύσκολα δεν ήταν όμως τα λανθασμένα οφ-σαίτ με το οποία έκοψε δύο φάσεις "πάρε -βάλε" ο βοηθός του αγώνα.

Ο Βαζάκας και οι άλλοι:

Ο Γιώργος Βαζάκας έχει δώσει στους παίκτες του Ολυμπιακού την «μαγκιά» που τους έλειπε.Μπορεί να έλειψαν οι συνδυασμοί υψηλής τεχνικής κατάρτισης αλλά όλοι έπαιξαν παλικαρίσια και πήραν την τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα μας.
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με 4-1-4-1.Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γκίτκος, ενώ ο Καρράς αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κατσιαρός στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Κωστούλας και Παλαιολόγος. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Ολίσε (αμυντικός χαφ), Μπολάτι (δεξιά), Πινδώνης (αριστερά). Ο Μπρέσκα έπαιξε στη δεξιά πλευρά της επίιθεσης, ο Γενγκά στην αριστερή, ενώ ο Σολάκης αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.



Κορυφαίοι σήμερα οι Μπολάτι,Πινδώνης,Ολίσε ,Κατσιαρός χωρίς όμως να υστερήσει κανείς σε πάθος και "ψυχή".



Είπαν:

Μάνδαλος: «Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έβγαλαν την ψυχή τους στο γήπεδο και έδειξαν ότι έχουν τεράστιες δυνατότητες. Κερδίσαμε δίκαια. Κάναμε μεγάλη εμφάνιση και το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο αν ήμασταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.Βγάλαμε ψυχή πρωταθλητή.
Συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού που μας δίνει δύναμη με την παρουσία του και φυσικά στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα παιχνίδι. Θα πάμε να το κερδίσουμε και να ανέβουμε κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την τεράστια προσπάθειά τους»



Σολάκης: ««Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μεγάλη νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο, που έχει ιστορία. Πρέπει πάντα τον σέβεσαι και δεν τον υποτιμάς.

Ήμασταν καλοί, αγωνιστικοί, με μεγάλη θέληση, πάθος. Κάναμε μία νίκη τίποτα άλλο. Είναι καλύτερα να μην μιλάμε για fair play, αλλά για τις θέσεις της ανόδου.

Τόσο συναρπαστικό πρωτάθλημα δεν έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστούμε τον κόσμο, που μας δίνει ώθηση. Εύχομαι να είμαστε μία από τις ομάδες που θα ανέβουν στη Super League».



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Ολίσε (86' Γκότοβος), Πινδώνης, Μπολάτι (70' Στογιάνοφ), Μπρέσκα, Γενγκά, Σολάκης (68' Ναντάγια)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Τσερκέζος, Παληγεώργος, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Γεωργίου (55' Σιατραβάνης), Νατσούρας (67' Στεφανίδης), Ισαάκ, Ουκάρ, Τάι, Κιρόφσκι
Μικρά και πικάντικα


  • Δεν  έκανε δηλώσεις ο προπονητής του Ηρακλή διαμαρτυρόμενος για την μη παρουσία του Γ.Βαζάκα στην συνέντευξη τύπου.
  • Ξύλο έπεσε μετά την λήξη του αγώνα.Η απαράδεκτη ενέργεια του Ουκάρ που πήρε φωτοβολίδα από τον περιβάλλοντα χώρο του Πανθεσαλικού και την πέταξε εναντίων των φιλάθλων του Ολυμπιακού ήταν η αφορμή για τα επεισόδια που έγιναν.(δείτε φώτο πάνω)
  • Για ατμόσφαιρα ζούγκλας κάνει λόγο ο Ηρακλής και αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση.Βέβαια οι φωτογραφίες δείχνει πως υπαίτιοι για ότι έγινε ήταν οι ίδιοι παίκτες του Ηρακλή.
  • Οι συνήθεις 100 γνωστοί της Μαιάνδρου ήταν μαζεμένοι στην διασταύρωση του Παλαιού Νεκροταφείου και από μακριά έβριζαν τον κόσμο που κατέβαινε από το Πανθεσσαλικό και την πόλη που ζούνε...
  • Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην ζωντανή ροή της μετάδοσης του αγώνα από το VolosFans...
Βιντεόραμα














Παρακολουθήσατε τον αγώνα λεπτό προς λεπτό σε ζωντανή ροή ενημέρωσης.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...