Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Πρωταθλητές στο ψέμα

Απίστευτα ψεύδη από τα οπαδικά sites του Ηρακλή προσπαθούν να αθωώσουν τον Ουκάρ.
Ευτυχώς υπάρχει το βίντεο που δείχνει καρέ - καρέ την απαράδεκτη ενέργεια του Τούρκου που επισύρει την άμεση επέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα.



Ούτε λίγο,ούτε πολύ οι οπαδικές ιστοσελίδες συνεχίζουν το «σανό» που ταΐζουν τον κόσμο εκεί στην...συμπρωτεύουσα.

Έτσι μετά τις...ορδές Ηρακληδέων που βρισκόταν από το πρωί μάλιστα στον Βόλο (άσχετα αν εμείς δεν είδαμε ούτε έναν) ,το οπαδικό site bluearena αναφέρει πως ο Ουκάρ επέστρεψε την φωτοβολίδα που δέχτηκε στο πόδι και τον....τραυμάτισε!!

Με αυτά τα ψεύδη οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι αδικούν τους εαυτούς τους αλλά και αποδεικνύουν πως αντιμετωπίζουν τους οπαδούς της δικής ομάδας ως «πρόβατα»! 

Προσέξτε λοιπόν  καρέ καρε το βίντεο από το 1:30 και μετά.Ο Ουκάρ χωρίς να έχει δεχτεί την παραμικρή ενόχληση από την κερκίδα,τρέχει και σηκώνει την φωτοβολίδα που ήδη βρίσκεται στο έδαφος από τα πανηγύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού,στρέφοντάς της προς τον κόσμο στην κερκίδα.Αφού την πετάει στο ταρτάν και φαίνεται να λήγει το συμβάν ,ξεφεύγει από τον "επιτηρητή" του στο 1:48 ,σπριντάρει και προσπαθεί να πάρει άλλη φωτοβολίδα.Ευτυχώς ο συνοδός του τον προλαβαίνει και τον οδηγεί στα αποδυτήρια.

Κύριοι της bluarena τι έχει για αύριο το μενού....Γρασίδι ή σανό;







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...