Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ξεφτίλα!

Φιλοξενούμενο στην έδρα του συμφώνησε να μετατρέψει τον Ολυμπιακό Βόλου η διοίκησή του.
Κλείνει η ανατολική κερκίδα.Αντιδρούν οι οργανωμένοι...
Στο κάτω διάζωμα του νότιου πέταλου θα καθίσουν τελικά οι φίλοι της Νίκης ,ενώ η ΠΑΕ της Ν.Ιωνίας θα προπληρώσει όσα εισιτήρια θελήσει.Καταρχήν θα παραλάβει 1000 εισιτήρια και αν η ζήτηση είναι μεγάλη θα μπορέσει να προμηθευτεί ακόμα δύο 500άδες.
Το κλείσιμο της ανατολικής κερκίδας για λόγους...ασφαλείας πάντως προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων που εξέδωσαν ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Για γέλια και για κλάματα !!!

Για γιορτές και πανηγύρια και για ... δήθεν σύσφιξη σχέσεων με μια ομάδα που εδώ και χρόνια επιχειρεί ανεπιτυχώς (όπως έγινε και αυτό το καλοκαίρι) να πλήξει με κάθε μέσο τον Ολυμπιακό Βόλου καλοί είμαστε !!!
Να οργανώσουμε όμως ένα αγώνα, ένα τοπικό ντέρμπι με βάση τα αυτονόητα και χωρίς να ξεφτιλιστούμε σε όλη την Ελλάδα... από ότι φαίνεται δεν μπορούμε !!!

Αυτό που αποφάσισαν στην σύσκεψη για τα μέτρα του αγώνα της Κυριακής η αστυνομία μαζί με τις διοικήσεις των δυο ομάδων ...μόνο ως ανέκδοτο μας ακούγεται !!
Αυτά που αποφάσισαν για τις κερκίδες που θα κάτσουν οι οπαδοί των δυο ομάδων δεν εχουν ξαναγίνει ποτέ και σε κανένα γήπεδο του κόσμου!!! Να αναγκάζονται οι γηπεδούχοι να φύγουν απο την κερκίδα που κάθονται συνήθως ... επειδή θα έρθουν φιλοξενούμενοι οπαδοί !!!

Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς της Νίκης.

Είναι όμως αδιανόητο η κερκίδα (ανατολική ευθεία) που οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου κάθονται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας να παραμείνει άδεια !!!!!!! απλά και μόνο επειδή αποφασίστηκε να κάτσουν στο ένα πέταλο οι φιλοξενούμενοι οπαδοί της Νίκης.
Είναι αδιανόητο να παραμείνει άδεια μια κερκίδα την οποία θα δείχνει συνέχεια η τηλεοπτική κάμερα του καναλιού που θα μεταδώσει το παιχνίδι !!

Αυτή είναι η εικόνα που θέλετε να έχει το τοπικό ντέρμπι του Βόλου στην Ελλάδα ;;;;;
Αυτό θα είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!

Μόνο γέλιο .... αλλά και θυμό!!! μας προκαλεί η συγκεκριμένη απόφαση και αποδεικνύει δυστυχώς ότι η διοίκηση της ομάδας μας αδυνατεί να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας μας και να εξυπηρετήσει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου".

Ντροπή και πάλι ντροπή σας !!

Austrian Boys - Vatos Locos - Μυρμιδόνες"








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...