Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Σφάξτε...αντέχει!

Ο Ολυμπιακός μετά από μία ακόμα σφαγιαστική διαιτησία,παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Ατρόμητο.

Ένας κάκιστος Λιαχούδης, προστάτεψε τον Ατρόμητο από τις κάρτες,«φόρτωσε» τον Ολυμπιακό με κίτρινες και επέτρεψε την αλλοίωση αποτελέσματος κάνοντας τα στραβά μάτια στο γκολ της ισοφάρισης των Αθηναίων το οποίο προήλθε από μία σέντρα στην οποία ο Γιαννούλης ήταν τουλάχιστον 2 μέτρα οφσάιτ.
Εκτός αυτού όμως η μπάλα πριν βγει η σέντρα έχει περάσει την γραμμή του άουτ.Ο Καραμάνος που σκοράρει είναι και αυτός σε οριακή θέση οφσάίτ.
Ο διαιτητής αγνόησε τα πάντα και χαρωπά έδειξε σέντρα.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πιο κινητικός από τον αντίπαλό του που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος,σημείωσε το γκολ με τον Γκότοβο ενώ ο Ατρόμητος παρά την ανούσια κατοχή της μπάλας (45-55%) δεν ανησύχησε τον Γκίτκο παρά μόνο μία φορά.Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό όταν ο Ανιέτε εκτέλεσε αριστουργηματικά μακρινό φάουλ και ο Γκότοβος με ωραία προβολή στον αέρα, νίκησε τον Ράντμαν.


Στο β ΄μέρος οι ερυθρόλευκοι έδειξαν να πιστεύουν πως ο αντίπαλος ήταν ακίνδυνος.Έτσι ευχαριστημένοι από το προβάδισμα στο μέσο του ημιχρόνου έδειξαν προθέσεις οποσθοχώρησης κάτι που τελικά πλήρωσαν.Ο Ατρόμητος με τον Καραμάνος δημιούργησε 2 ευκαιρίες και στην τρίτη, από εμφανή θέση οφσάιτ ο Γιαννούλης έκανε την σέντρα και ο Καραμάνος ισοφάρισε.

Μικρά και πικάντικα

  • Ο Αχιλλέας Μπέος μετά από καιρό παρακολούθησε παιχνίδι της ομάδας.
  • Κάτι παραπάνω από 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και προτίμησαν το Πανθεσσαλικό από κάποια καφετέρια.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Μπολάτι (72' Γουσούλης), Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Κόλεφ (70' Γαλάνης).

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ράντμαν, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταβλαρίδης (38' Λαζαρίδης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Μπάλας, Γκαρσία, Καραμάνος, Καλλέργης (46' Επστάιν).



Παρακολουθήσατε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου σε ζωντανή ροή από το VolosFans


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...