Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος (pregame)


Στο Πανθεσσαλικό θα γίνει τελικά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο.
(ενημέρωση 22:20)
Ένα ξεχωριστό παιχνίδι από πολλές πλευρές είναι αυτό της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Ξεχωριστό αφού μέχρι τις 19:00 της Δευτέρας ήταν άγνωστη η έδρα του παιχνιδιού.Τελικά μετά από πολλές συνεννοήσεις ο Ολυμπιακός πήρε το ρίσκο και δήλωσε ως έδρα το Πανθεσσαλικό στην ΕΠΟ.

 Δυστυχώς για τον φετινό Ολυμπιακό το κύπελλο Ελλάδας αποτελεί πολυτέλεια.Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο λόγω της μίνι «βεντέτας» μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων,έχει ακόμα μία επιπλέον ιδιαιτερότητα.
Από την Λαμία το 90 μέχρι το ΕΑΚ το 2009 οι οπαδοί των δύο ομάδων βρίσκονται σε συνεχή κόντρα.
Δείτε την προϊστορία των αγώνων των δύο ομάδων...ΕΔΩ!

Τι απαιτήσεις όμως να έχεις από την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού στο κύπελλο Ελλάδας όταν μάλιστα οι απουσίες συνεχίζουν να υφίστανται.Έτσι ο Ντεβάλις και ο Μπακαγίοκο δεν θα είναι στην διάθεση του Σούλη,όπως και ο Ογιαρμπίντε που ίσως χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή αν συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Δείτε πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα...ΕΔΩ!
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE-TV και θα αρχίσει στις 20:30.
  • Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου και σε αυτή, πέραν του τιμωρημένου Σκόνδρα, δεν συμπεριέλαβε τους Ιτάνζ, Σουμπίνιο και Καραγκούνη προκειμένου να ξεκουραστούν.
  • Μετά τη σημερινή βραδινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
    Την αποστολή απαρτίζουν 21 ποδοσφαιριστές: Γκίτκος, Σταυράκης, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Μπολάτι, Ανιέτε, Γενκά, Κόλεφ, Παππάς, Ναουμίδης, Κοτζαθανάσης, Στογιάνοφ, Γαλάνης, Παλαιολόγος, Στουρνάρας, Κάσιο και Γουσούλης,





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...