Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΣΦΟΒ εναντίον Σκοτινιώτη...

Να διερευνηθεί το θέμα παραχώρησης των ξενώνων του Πανθεσσαλικού σε συνοικιακή ομάδα του Βόλου ζητά με επιστολή του ο ΣΦΟΒ προς τον Δήμαρχο.
Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

"Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Σας στείλαμε μία επιστολή στις 12-12-11 με αριθ. Πρωτοκόλλου 70/11 όπου σας εκθέταμε την παράνομη χρήση των Ξενώνων του Πανθεσσαλικού από επαγγελματίες παίκτες.

Ζητούσαμε να διερευνηθεί το θέμα, και να μας ενημερώσετε αφού σύμφωνα με τους νομικούς συμβούλους του ΣΦΟΒ, υπάρχει πράξη απιστίας σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του Δημοσίου.

Σας ενημερώνουμε ότι αν δεν υπάρξει ενημέρωσή μας σε 1 εβδομάδα και απομάκρυνση των επαγγελματιών αθλητών από τους Ξενώνες άμεσα, εμείς θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Βόλου, κατά του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Βόλου.

Τέλος η Διοίκηση του ΣΦΟΒ μέσω νομικών θα στείλει εξώδικο στη Διοίκηση των Τουριστικών Ακινήτων για την ισότιμη και δίκαια χρήση του Πανθεσσαλικού. Η ΠΑΕ του Ολυμπιακού πλήρωνε ετησίως 110.000 ευρώ μίσθωμα για ολοκληρωτική χρήση πλην των Ξενώνων.

Προέβη σε κατασκευή χλοοτάπητα και στο βοηθητικό και στο κεντρικό Στάδιο όπως και σε επισκευές μπάνιων, αποδυτηρίων κ.λπ.

Φέτος τη χρονιά 2011-2012 η ΠΑΕ έχει αφήσει το Πανθεσσαλικό λόγω της γνωστής περιπέτειας. Το Πανθεσσαλικό ανήκει ισότιμα σ’ όλες τι ομάδες αρκεί να πληρώνουνε ισότιμα όπως πλήρωνε και ο Ολυμπιακός και να υπάρχει ισότιμη μεταχείριση από τα Τουριστικά Ακίνητα.

Οι εποχές που κάποιοι έβρισκαν τρόπο να παίζουνε στο Πανθεσσαλικό δωρεάν τελείωσαν.

Απέναντι θα βρούνε τη Δικαιοσύνη και τους νόμους του Κράτους.

-Η- Διοίκηση του ΣΦΟΒ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...