Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τα νέα των ακαδημιών


Η φετινή αθλητική χρονιά συνεχίζεται πυρετωδώς για τις ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.


Τη περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ο χορός του συλλόγου με τους μικρούς αθλητές του τμήματος να δίνουν βροντερό παρόν, να κατακλύζουν την αίθουσα του κέντρου 'Σουίπας Παλάς' και να δείχνουν έτσι την αγάπη τους για το σύλλογο.

Πολύ συγκινητική ήταν η στιγμή όταν όλοι οι αθλητές του συλλόγου μαζεύτηκαν στην πίστα φωνάζοντας δυνατά 'Ολυμπιακός Βόλου' ενώ από την πλευρά της διοίκησης για να ευχαριστήσουν τα παιδιά έκαναν συνεχώς κληρώσεις με αμέτρητα δώρα που μοιράστηκαν στους πιο τυχερούς.

      Ελάτε να παίξουμε.. είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ολυμπιακός Βόλου στη νεολαία της πόλης μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας να αποδείξει ότι έχει εκτός από λαμπρό παρελθόν, παρόν αλλά και πολύ μέλλον δίνει μεγάλη σημασία στις υποδομές του συλλόγου οι οποίες συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή - Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ.Καπουρνιώτη Μιχάλη, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Βόλου.

Οι αθλητές του συλλόγου προετοιμάζονται πυρετωδώς με καθημερινές προπονήσεις και πολλά φιλικά παιχνίδια με άλλες ομάδες του νομού όπως το B.C Βόλος, τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, την Ανάληψη, την Α.Ε.Β.Δ, τον Αλμυρό και τη Νίκη Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος θα συμμετάσχει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες..! και σε όλα τα πρωταθλήματα που είναι προγραμματισμένα από την ΕΣΚΑΘ να ξεκινήσουν το νέο έτος με αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες (μίνι, παμπαίδες, παιδικό, εφηβικό).

Επίσης οι ομάδες των Μίνι (γεν. 1999-2000) και των Παμπαίδων (γεν. 1998) θα λάβουν μέρος σε διήμερο (28-29/12) πανελλήνιο τουρνουά στα Τρίκαλα, το οποίο διοργανώνει ο Αίολος Τρικάλων και στο οποίο θα συμμετέχουν έξι ομάδες από έξι πόλεις. Συγκεκριμένα, από τον Βόλο ο Ολυμπιακός Βόλου, από την Λάρισα ο Σπάρτακος Λάρισας, από τα Τρίκαλα ο Αίολος Τρικάλων, από την Καρδίτσα ο Απόλλων Καρδίτσας, από τα Γιάννενα ο Ιπποκλής Ιωαννίνων και από την Λαμία ο Ιωνικός Λαμίας. Οι αθλητές του συλλόγου θα κάνουν μια διανυκτέρευση στα Τρίκαλα την οποία ευγενικά προσφέρει η διοργανώτρια ομάδα ενώ η αποστολή θα μεταβεί στα Τρίκαλα με το λεωφορείο της ΠΑΕ, η οποία ευγενικά το παραχώρησε για την ασφαλή μεταφορά των μικρών καλαθοσφαιριστών του συλλόγου.

Με όλες αυτές τις εκδηλώσεις, ο Ολυμπιακός Βόλου προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους καλαθοσφαιριστές να διασκεδάσουν, να βελτιωθούν , να μάθουν και σε μερικούς από αυτούς να συμμετέχουν στην ανδρική ομάδα του συλλόγου που είναι η πρώτη θετική εικόνα της δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον ιστορικό σύλλογο του Βόλου.

Στις ακαδημίες του Ολυμπιακού διαδίδεται η ηθική πλευρά του αθλητισμού, οι αθλητές ελευθερώνουν την φαντασία και το δημιουργικό ένστικτο μέσα από το παιχνίδι, βελτιώνουν την κοινωνική συνείδηση και συμπεριφορά, με τους γονείς και την πολιτεία δημιουργούνται καλύτεροι άνθρωποι ενώ οι αθλητές του συλλόγου διακρίνονται για το ήθος τους και την άριστη τεχνική κατάρτιση.

Οι εγγραφές λοιπόν συνεχίζονται και καλούνται όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το Μπάσκετ, να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου να έρχονται για την εγγραφή τους καθημερινά στο ΕΑΚ 14.00 με 15.30 ή να επικοινωνούν με τον έφορο Μπάσκετ κ. Τσακώγια Σταύρο (6973308813) ή με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη (6981200088), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ' επέκταση το μπάσκετ τρόπο ζωής.

Τέλος, η διοίκηση και οι προπονητές του συλλόγου εύχονται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...