Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλη Πέμπτη....

Σήμερα η ΕΕΑ του Γερουλάνου θα ορίσει το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου.
Μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών η επιτροπή των εντολοδόχων του υπουργού πρέπει να επανελέγξει τον φάκελο του Ολυμπιακού στην σνεδρίασή της.


Τα ρεπορτάζ των αθηναικών ΜΜΕ πάντως προδικάζουν άρνηση της Επιτροπής να εξετάσει τον φάκελο της ομάδας.


Αν πάντως τελικά το κάνει, πρέπει να χορηγήσει πιστοποιητικό λειτουργίας στην βολιώτικη ΠΑΕ αφού έχουν εκλείψει οι λόγοι απόρριψης του φακέλου σύμφωνα με το σκεπτικό της πρώτης απόφασης.


Το VolosFans προσπάθησε να αναλύσει όλα τα ενδεχόμενα σε προηγούμενο άρθρο του...ΕΔΩ!


Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν στις 19:00 μεγάλη συγκέντρωση στην Αγ.Δημητρίου και όλοι ελπίζουμε πως θα μετατραπεί σε συγκέντρωση χαράς και πανηγυριών και όχι διαμαρτυρίας.


Παρόντες για τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος κος Μποτσιβάλης,οι νομικοί σύμβουλοι κοι Χαρμάνης, Γρηγορίου και Μπρεγιάννης,καθώς  και ο κος Βασιλειάδης. (11:00)


Μία ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίαση η Επιτροπή κάλεσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον κο Χαρμάνη στην αίθουσα. (12:10)


Η ΕΕΑ εξέτασε τον φάκελο του Ολυμπιακού και αναμένεται η απόφαση σύμφωνα με τον κύριο Χαρμάνη. (12:46)


Αντιφατικές οι φήμες έξω από τα γραφεία της ΕΕΑ. (12:58)


Επικρατέστερη ως φήμη αυτή την στιγμή πως η ΕΕΑ είναι θετική στο να εξετάσει τον φάκελο του Ολυμπιακού Βόλου!Το μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη...(13:00)


Δεν υπάρχει καμία επίσημη απόφαση αυτή την στιγμή.Όσα μεταδίδουμε προέρχονται από όσα λέγονται έξω από την πόρτα της αίθουσας! (13:04)






Δεν αποκλείεται η απόφαση να ανακοινωθεί αργά το απόγευμα.To μόνο σίγουρο είναι πως ο φάκελος εξετάστηκε. (13:07)


Ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού επέστρεψε έξω από τα γραφεία της ΕΕΑ.Με δηλώσεις του μας επιβεβαίωσε πως ο φάκελος εξετάστηκε αφού έγινε παράσταση όλων των δικηγόρων της ΠΑΕ και του Δ.Σ αλλά καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί. (13:42)



Η απόφαση της ΕΕΑ αναμένεται νωρίς το απόγευμα. (13:51)


Προβληματισμένοι αλλά με συγκρατημένη αισιοδοξία έχουν όσοι βρέθηκαν απέναντι στην επιτροπή.Μίλησαν για εχθρικό κλίμα το οποίο προσπάθησαν να ανατρέψουν.«Όποια και να είναι η απόφαση θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας»,δηλώνουν οι νομικοί του Ολυμπιακού. (14:20)



Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού κος Κομπότης προσπάθησε να υποχρεώσει την ΕΕΑ για έκδοση πιστοποιητικού της ομάδας του σήμερα,κάτι τέτοιο μοιάζει σχεδόν απίθανο. (14:35)


Δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν αποκλείουν την «τρίπλα» της ΕΕΑ η οποία αν και εξέτασε τον φάκελο να τον χαρακτηρίσει εκπρόθεσμο. (14:45)


Συγκρατημένα αισιόδοξος δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου ο κος Χαρμάνης. (14:55)


Δυνάμεις των ΜΑΤ αυτή την στιγμή έχουν αναπτυχθεί στην Λεωφόρο Δημητριάδος.  (15:00)


Κόσμος υπάρχει ήδη στην Αγ.Δημητρίου.Οι οργανωμένου συστήνουν ψυχραιμία. (15:40)


Η ΕΕΑ αποφάσισε να μην εξετάσει τον φάκελο του Ολυμπιακό Βόλου (16:05)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...