Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αφανίζουν τον Ολυμπιακό μας ...

Αντίθετα στην λογική,η επιτροπή των εντολοδόχων του Γερουλάνου αρνήθηκε να χορηγήσει πιστοποιητικό στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ΕΕΑ αρνήθηκε να εξετάσει τον φάκελο σύμφωνα με πληροφορίες.


Αύριο πάντως υπάρχει ακόμα μια δικαστική μάχη στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.Σύμφωνα με ιστοσελίδες ο Υπουργός Πολιτισμού προσπαθεί να παρέμβει και στην απόφαση του Εφετείου επηρεάζοντας του δικαστές.!


Ο Γερουλάνος έχει πλέον βάλει στόχο να αφανίσει την ομάδα από το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.


Ήδη κινητοποίηση παρατηρείται σε όλους τους συνδέσμους φιλάθλων.
Ψυχραιμία συστήνουν οι οργανωμένοι καθώς και μήνυμα να προστατέψουν όλοι την πόλη!
«Αστακός» και πάλι ο Βόλος από τις δυνάμεις καταστολής που έχουν έρθει από όλη την Κεντρική Ελλάδα.

Πλέον  η Σούπερ Λιγκα θα πρέπει να παραπέμψει την απόφαση της επιτροπής στην Πειθαρχική Επιτροπή και αν η αυτή  δεχτεί πως ορθά δεν χορηγήθηκε πιστοποιητικό στον Ολυμπιακό, μοναδική ελπίδα στην ομάδα θα είναι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ και ο υπουργός του θα μείνει στην ιστορία της πόλης όχι μόνο ως ο νεκροθάφτης των Μεσογειακών Αγώνων ,αλλά και της μεγάλης ομάδας του Βόλου.


Τα ονόματα των μελών της ΕΕΑ:

ΜΠΡΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) μέλος της επιτροπής  προμηθειών Υγείας, (αναπληρωτής Κλειδαράς Γεώργιος)


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΕΛΟΣ) συμμετέχων στην επιτροπή ανταγωνισμού (αναπληρωτής  Κάτσας Θεόδωρος )


ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΜΕΛΟΣ) Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ επί Σημίτη. Ήταν στη Διεύθυνση μελετών της επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (αναπληρωτής  Αστέριος Δημήτριος)


ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΕΛΟΣ) συμμετοχές σε νομιμοπαρασκευαστικές επιτροπές της πολιτείας και στα προγράμματα υποτροφιών του  ΙΚΥ (αναπληρώτρια  Μαρούπα Ειρήνη)

ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΜΕΛΟΣ) Δικηγόρος ο οποίος συχνά-πυκνά χρησιμοποιείται ως εκπρόσωπος του Δημοσίου.Τελευταία εκπροσώπησε την Επιτροπή Ανταγωνισμού ! (αναπληρωτής ο Πετρουνάκος Ιωάννης)

ΔΙΑΚΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΜΕΛΟΣ) Οικονομολόγος από την Κω ο οποίος τοποθετήθηκε μόλις τον Μάρτιο του 2011 στο ΔΣ. του ΕΟΤ από τον κο Γερουλάνο (αναπληρωτής  Σμυρνάκης Δημήτριος)



ΜΠΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΕΛΟΣ) Σύμβουλος του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου από το 2010 (αναπληρωτής τον Περάκης Παναγιώτης)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...