Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Παοκτζίδικη καφρίλα!

Όταν αφήνεις 5000 κάφρους να έρθουν στον Βόλο χωρίς εισιτήριο αυτά πρέπει να τα περιμένεις κύριε μεγαλομέτοχε...
Πολλά επεισόδια έγιναν 50 λεπτά προ της έναρξης του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΠΑΟΚ.Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκανα εκτεταμένη χρήση χημικών στο βόρειο πέταλο όπου φιλοξενούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι αντέδρασαν ξηλώνοντας το πέταλο Πανθεσσαλικού και βάζοντας φωτιά στα καθίσματα του Σταδίου.

Στα αγωνιστικά τώρα........Το πρώτο ημίχρονο ήταν ο ορισμός της μαγικής εικόνας.Ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα αλλά το σκορ από δύο φάσεις «έγραψε» 0-2.Μπορεί η εστία του Χαλκιά να «βομβαρδίστηκε» από τις ευκαιρίες των ερυθρολεύκων αλλά ο ΠΑΟΚ με γκολ «μαϊμού» του Λίνο και με σουτ του του Βιερίνια στο 43' μπήκε μπροστά στο σκορ.Ο Ολυμπιακός κατά την διάρκεια του ημιχρόνου έχασε πάμπολλες ευκαιρίες.Στο 10' σουτ του Καπετάνου μπλόκαρε ο Χαλκιάς.Στο 13' προσπάθεια του Μόνχε δεν πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Μπρέσκα.Στο 24΄νέο σουτ του Καπετάνου έδιωξε σε κόρνερ ο Χαλικιάς.Στο 32΄ ο Μπρέσκα να έκανε την σέντρα και τον Σανκαρέ να έπιασε την κεφαλιά και να έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.Στο 32' ο Χαλκιάς και πάλι έσωσε την ομάδα του διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του Μόνχε.Στο 40' ο Καπετάνος έκανε την σέντρα και ο Σανκαρέ έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε έτσι όπως έληξε το πρώτο.Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να συνεχίσει την πίεση.Η πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ήταν το δοκάρι του Καπετάνου στο 54' με την μπάλα να επιστρέφει στον χαμογελαστό Χαλκιά.Κάπου στο 60' ο Ολυμπιακός έδειξε να κουράζεται.Οι απανωτές επιθέσεις σταμάτησαν και     Μάλιστα ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τριπλασιάσει τα τέρματά του σε πέναλτι που υπέδειξε ο βοηθός σε χέρι του Ζαραδούκα.Ο Γιακούποβιτς δείχνοντας την μεγάλη του κλάση απέκρουσε την εκτέλεση του Σαλπιγγίδη.Ο ΠΑΟΚ πάντως κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Σαλπιγγίδη πριν το τέλος του αγώνα.
Για έναν ακόμα αγώνα ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει πολυτιμότερο παίκτη τον τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδας.Ως πότε;  
Οι παίκτες και ο Σάκης:Ο Ολυμπιακός πλήρωσε για μια ακόμα φορά την επιθετική του ανικανότητα.Αν δεν βρεθεί παίκτης να μπορεί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα,θα δούμε κι άλλα τέτοια παιχνίδια.Δεν φάνηκε ο Ακόστα τον χρόνο που έπαιξε ενώ δεν βοήθησε ο Πλιάγκας.Ο Μαρτίν και πάλι ήταν κατώτερος του αναμενόμενου.Ανακαλύψαμε πως ο Μπρέσκα παίζει και ως δεξί αμυντικό χαφ.Το 4-4-2 του δευτέρου ημιχρόνου δεν βοήθησε στην ανατροπή του αποτελέσματος.Αντίθετα μάλιστα...
Η σφυρίχτρα:Ο Σιδηρόπουλος δεν είδε προφανέστατο φάουλ του Σαλπιγγίδη πάνω στον Γιακούποβιτς στην φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ.Έπίσης χάρισε την κόκκινη στον Αθανασιάδη ενώ αυτός έπαιξε βόλει σε δύο φάσεις(35' και 47').Ο ρέφερι απλά δεν άφηνε την ομάδα του Ολυμπιακού να αναπτυχθεί με τα «επιλεκτικά» του σφυρίγματα και αλλοίωσε πλήρως το αποτέλεσμα του αγώνα.Από τους χειρότερους διαιτητές που αντιμετώπισε η ομάδα φέτος...


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης):Γιακούποβιτς, Ψυχογιός (58' Ακόστα), Μητρόπουλος (49' Σολάκης), Τομάς, Ντολεζάι, Καπετάνος (69' Πλιάγκας), Μάρτιν, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Μόνχε, Μπρέσκα
ΠΑΟΚ :Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς (72' Μπαλάφας), Γκαρσία, Κουτσιανικούλης (82' Μουσλίμοβιτς), Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (55' Ίβιτς)
Είπαν: 
Σάκης Τσιώλης.Το πρώτο ημίχρονο έκρινε το αποτέλεσμα.Δεχτήκαμε ένα γκολ σε σημείο που το παιχνίδι έπρεπε να είχε διακοπεί.Απο κει και πέρα κυριαρχήσαμε κάναμε 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες αλλά το γκολ του Βιερίνια έκρινε τα πάντα.Τα παιδιά δικαιούνταν κάτι περισσότερο από αυτό το σκορ. Δε θέλω να σταθώ στη φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά στο γεγονός ότι εμείς είχαμε στο πρώτο ημίχρονο 4-5 ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και μπήκαμε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 0-2. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα έμπειρη που μπορούσε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα που ενδεχομένως δε δικαιούταν στο πρώτο ημίχρονο. Για εκείνο το διάστημα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Το σκορ μας αδικεί αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι»
Παύλος Μητρόπουλος:«Το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν καθαρό φάουλ.Κοιτάμε μπροστά.Πάμε την Τρίτη να προκριθούμε από τον πρώτο αγώνα στην Κέρκυρα και έπειτα να πάρουμε το τρίποντο από την ΑΕΚ.»
Γιάννης Ζαραδούκας:«Είναι μια πολύ βαριά ήττα.Έχουμε τρελαθεί με το γεγονός που δεν μπορούμε να σκοράρουμε.Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας που δεν μπορέσαμε να τον ευχαριστήσουμε.» 
Μάκης Χάβος:«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σημαντική αυτή η νίκη. Παίξαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που μας δυσκόλεψε πολλές φορές. Παραμείναμε μέσα σε όλους τους στόχους μας μετά από αυτή τη νίκη»
Μικρά και πικάντικα
  • Μεγάλη η προσέλευση των φιλοξενούμενων οπαδών αφού 5000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.
  • 8841 εισιτήρια κόπηκαν στον αγώνα.Πολλοί φιλοξενούμενοι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο με φωτοτυπίες ή και χωρίς εισιτήριο.
  • 13500 περίπου θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο.
  • Πολλά επεισόδια έγιναν 50 λεπτά προ της έναρξης του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΠΑΟΚ.Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκανα εκτεταμένη χρήση χημικών στο βόρειο πέταλο όπου φιλοξενούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι αντέδρασαν ξηλώνοντας το πέταλο Πανθεσσαλικού και βάζοντας φωτιά στα καθίσματα του Σταδίου.
  • Κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισχώρησαν στην Ανατολική κερκίδα με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να συμπλακούν με ανταλλαγή φωτοβολίδων.
  • Με καθυστέρηση  30 λεπτών άρχισε ο αγώνας λόγω των επεισοδίων που έγιναν.
  • Πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα αποχώρησαν ή δεν προσέγγισαν το Στάδιο βλέποντας τα σύννεφα καπνού που ήταν ορατά από μακριά.
  • «Η αστυνομία είχε δίκαιο.Εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε δύο ομάδες ΠΑΟΚτσήδων και έφαγε το ξύλο της αρκούδας.Κάποτε πρέπει να αποβάλλουμε τους οπαδούς που κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο.Στο γήπεδο θέλουμε τους οικογενειάρχες όχι αυτούς»,δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Παραδέχτηκε το φάουλ πάνω στον Γιακούποβιτς σε διάλογο στα αποδυτήρια ο Σαλπιγγίδης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...