Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ανακατασκευή ή Πανθεσσαλικό

Νέα δεδομένα προέκυψαν με την πρόταση που κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος στην Δήμο Βόλου σχετικά με το ΕΑΚ και τα έργα που πρέπει να γίνουν σε αυτό.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων", πρότεινε να αναλάβει ο ίδιος την πραγματοποίηση όλων των εργασιών, με αντάλλαγμα την ενοικίαση του γηπέδου για τα επόμενα 40 χρόνια.

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Τόρης δηλώσε στο sportnet:«Την Παρασκευή περιμένουμε την απάντηση του Δήμου στις προτάσεις που έχουμε κάνει ώστε να φτιάξουμε το γήπεδο από την αρχή. Εμείς έχουμε κάνει μακέτες και είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε δύο πρότζεκτ τα οποία ολοκληρώνουν το έργο σε 1 χρόνο και το γήπεδο από 8.900 θέσεις, πηγαίνει στις 13.000 καθήμενων, με αύξηση του πετάλου επί της Αγίου Δημητρίου.Πρόθεση της διοίκησης είναι να παίξει η ομάδα στο σπίτι της που είναι το ΕΑΚ. Υπάρχει και η περίπτωση ο Δήμος να επιλέξει να διαθέσει το κονδύλι του 1 εκ. ευρώ που εντάσσεται στο πρόγραμμα για τους Μεσογειακούς και να ανακατασκευάσει το γήπεδο. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν έχουμε συμφωνία σε καμία από τις δύο προτάσεις, τότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από την μετακόμιση στο Πανθεσσαλικό. Δεν το θέλουμε, αλλά δεν θα μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Απαντητική επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος Βόλου,στο αίτημα της ΠΑΕ για παραχώρηση του ΕΑΚ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...