Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ήττα στο...ρελαντί!

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να άρχισε το παιχνίδι με επιθετικό σχήμα,ο Πανσερραϊκός όμως ήταν αυτός που έδειξε πως «καιγόταν» για το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν ασφαλώς η φάση του 47' όταν ο Αρβανίτης αποβλήθηκε από τον Σέλημο με απευθείας κόκκινη κάρτα,δύο μόλις λεπτά αφότου μπήκε στο παιχνίδι.Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε το ανάλογο πάθος για αποτέλεσμα όπως σε προηγούμενα παιχνίδια,κάτι φυσιολογικό αφού ουσιαστικό κίνητρο πλέον δεν υφίσταται.Απέναντί του ο Ολυμπιακός βρήκε μια ομάδα ασφαλώς κατώτερη από τον πρωτοπόρο,με μεγαλύτερο όμως πάθος για το θετικό αποτέλεσμα.

Στα θετικά σημεία του παιχνιδιού ήταν πως ο Σάλης Τσιώλης βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής όπως ο Κολίτσι,ο Ιακωβάκης και ο Μητρόπουλος. 

Οι γηπεδούχοι άρχισαν επιθετικά και έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 10' με τον Κωσταντινίδη να κάνει το «μπάσιμο» αλλά ο Παπάζογλου έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κολίτσι.Στο 15' έγινε το 1-0 όταν ο Μπανγουρά έδωσε στον Λεοζίνιο και ο τελευταίος πλάσαρε σωστά τον Κολίτσι.Στο 20' ο Τάντιτς απείλησε την εστία του Κολίτσι αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.Έπειτα ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και πήρε τα ηνία του αγώνα.Έτσι στο 26' ο  Πλιάγκας έκανε το σπριντ από τα δεξιά,έκανε την σέντρα,ο Σολάκης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 27' ο Σολάκης και πάλι σούταρε με την μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά και να καταλήγει λίγο άουτ.Στο 30' Σιαλμάς με μια προσωπική ενέργεια πέρασε τρεις αντίπαλους παίκτες αλλά η τελική του προσπάθεια δεν στέφθηκε από επιτυχία αφού ο Κοτταράς μπλόκαρε την μπάλα.Στο 40' ο Καπετάνος απείλησε την εστία των γηπεδούχων με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.Στο επόμενο λεπτό ο Σολάκης θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε την φάση χρεώνοντας επιθετικό φάουλ εκτός φάσης στον Πλιάγκα.

Στο ξεκίνημα το β' μέρους ο Αρβανίτης μετά από υπόδειξη του βοηθού διαιτητή αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.Στο επόμενο λεπτό ο Πανσερραϊκός διπλασίασε τα τέρματά του με μακρινό σουτ του Γεωργιάδη,το οποίο στάθηκε αδύνατο να αποκρούσει ο Κολίτσι.O Σιαλμάς στο 75' απείλησε,το σουτ του όμως αποκρούστηκε από τον Κοτταρά.Ο Γεωργιάδης έχασε στο 81' καλή ευκαιρία αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.Στο 85' ο Ψυχογιός ανατράπηκε  μέσα στην περιοχή του Κοτταρά και ο Σολάκης ευστόχησε από τα έντεκα βήματα μειώνοντας σε 2-1.

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

Ντράγκαν Κοκότοβιτς, προπονητής Πανσερραϊκού
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πέτυχαν μια μεγάλη νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα αυτής της κατηγορίας που δίκαια ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, προσπαθήσαμε, καταφέραμε να προηγηθούμε και σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του παίκτη του Ολυμπιακού που μας βοήθησε να πάρουμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Εύχομαι στο συνάδελφο μου και την ομάδα του καλή πορεία στη μεγάλη κατηγορία»

Σάκης Τσιώλης, προπονητής Ολυμπιακού Βόλου
«Να δώσω συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό και στον προπονητή του για τη νίκη. Ο Πανσερραϊκός έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάει στα μπαράζ και να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Εξάλλου είναι κάτι που του αξίζει από πολλές απόψεις.   Διαθέτει καλή διοίκηση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, καλό προπονητή και καλό ρόστερ,
Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός Βόλου βγήκε να παίξει το δικό του παιχνίδι, δημιούργησε δυο τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να έχει πετύχει ένα τέρμα ώστε να είναι πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.
Η ανόητη αποβολή του Αρβανίτη άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες σε μια κρίσιμη στιγμή και αμέσως μετά έγινε το 2-0. Μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τον τρόπο που αντέδρασε στη συνέχεια, όχι μόνο δεν δέχθηκε άλλο γκολ αλλά κατόρθωσε να κάνει το 2-1.
Εύχομαι για ακόμη μία φορά καλή επιτυχία στον Πανσερραϊκό για τη συνέχεια».

Τάσος Παπάζογλου, ποδοσφαιριστής Πανσερραϊκού
«Ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα μου και για το στόχο που έχουμε βάλει Παρά το άγχος μας κάναμε ένα καλό παιχνίδι και κάναμε ένα σημαντικό βήμα για να είμαστε στους αγώνες μπαράζ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου στη Σούπερ Λιγκ και μακάρι να είμαστε η τρίτη ομάδα που θα την ακολουθήσει».

Κώστας Καπετάνιος, ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού Βόλου
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανσερραϊκού που πέτυχε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος που είμαστε εμείς. Από το προηγούμενο παιχνίδι εξασφαλίσαμε το στόχο μας και από κει και πέρα έχουμε βάλει στόχο το πρωτάθλημα. Είμαστε αρκετά κοντά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να στεφθούμε πρωταθλητές γιατί το αξίζουμε.  Καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και ο κόσμος της είναι απίστευτος. Μακάρι να πετύχει το στόχο και να ανέβει γιατί το αξίζει».

Πανσερραϊκός : Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Μιχαήλ, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Βοσκόπουλος, Τάντιτς, Σκάγκλια, Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Μπανγκουρά.

Ολυμπιακός Βόλου : Κολίτσι, Ζαραδούκας(65'Ιακωβάκης), Κόρμπος, Σολάκης, Καπετάνος, Πλιάγκας (50'Μητρόπουλος), Σιαλμάς, Αλβάρεζ, Ουμπίντες, Λιαπάκης (46'Αρβανίτης), Ψυχογιός.


Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού Βόλου ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Πανσερραϊκού με σκορ 1-5.
3000 φίλοι του Πανσερραϊκού παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου των Σερρών.Περί των 40 φίλων του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην πόλη της Μακεδονίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...