Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η έδρα την άνοδο!

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Νέος Τύπος",παραχώρησε ο επιθετικός του Ολυμπιακού Ηλίας Σολάκης.
Όπως πολύ χαρακτηριστικά τόνισε,η έδρα θα δώσει την άνοδο στον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Έλληνας επιθετικός τόνισε για το ντέρμπι με την Κέρκυρα: «Ο κόσμος σίγουρα περίμενε καλύτερο θέαμα. Όλοι περίμεναν να δουν καλό ποδόσφαιρο από δυο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ίσως καμία φορά όταν περιμένουμε πολλά πράγματα, στο τέλος δεν γίνεται τίποτα. Νομίζω έγινε ένα δυνατό παιχνίδι σε κακό γήπεδο. Και εμείς προσπαθήσαμε για τη νίκη, όμως μερικές φορές οι προσπάθειες δεν έχουν ευτυχή κατάληξη. Νομίζω πως το ματς έληξε δίκαια 0-0 με βάση την εικόνα των δυο ομάδων». 
Σχετικά με το αν μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τόνισε: «Απομένουν ακόμα 16 παιχνίδια για το φινάλε του πρωταθλήματος και νομίζω ότι οι αποστάσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής καλύπτονται γρήγορα. Ίσως με μια γκέλα του αντιπάλου και με δυο σερί νίκες δικές μας, ίσως του πλησιάσουμε αρκετά. Σκοπός μας είναι η ομάδα να πάρει την άνοδο, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και την πρώτη θέση. Είναι ένας εφικτός στόχος και νομίζω πως δεν έχει κριθεί τίποτα. Έτσι και αλλιώς, ελπίζω να τα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο, έστω και ως δεύτερη. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος της ομάδας». 
Ο πρώην επιθετικός του Διαγόρα αναφέρθηκε και στις έως τώρα εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Το είπα και όταν ήρθα στην ομάδα ότι όταν γνώρισα την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, είδε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα. Μια διοίκηση η οποία είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή, το ίδιο και ο προπονητής, ο οποίος είναι πάρα πολύ αξιόλογος. Οι συμπαίκτες μου και σαν χαρακτήρες και σαν ποιότητα ποδοσφαιριστών είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω πως αυτό φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στα περισσότερα παιχνίδια. Έχω παίξει μέχρι στιγμής 3,5 παιχνίδια και βλέπω μια ομάδα πολύ δεμένη και αυτό φαίνεται και στο ποδόσφαιρο που αποδίδει». 
Όσον αφορά στη διαφορά μεταξύ των ομάδων της Superleague και της Β’ Εθνικής τόνισε: «Στην Α’ Εθνική υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα, υπάρχει μεγαλύτερα ονόματα, έρχονται καλύτεροι ποδοσφαιριστές για να παίξουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και νομίζω πως αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής βλέπουμε παίκτες δυναμικούς με πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση και αρκετούς παίκτες με άριστη τεχνική κατάρτιση. Δε νομίζω πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων Α’ και Β’ Εθνικής, κυρίως όταν παίζουν στο κύπελλο. Ίσως είναι λίγο αδιάφορες οι ομάδες της Superleague, όμως βλέπουμε πως η ψαλίδα έχει μικρύνει». 
Στην συνέχεια ο Σολάκης δεν παρέλειψε να εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στην Superleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου: «Μακάρι να ανέβει η ομάδα, γιατί έχω αρκετά χρόνια να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Superleague. Θέλω να ανέβει η ομάδα για να παίξω στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και να τη βοηθήσω στους στόχους που θα έχει. Όμως μέχρι τότε έχουμε δρόμο ακόμα και κοιτάμε το τώρα. Το τώρα είναι η άνοδος της ομάδας και για του χρόνου θα το κοιτάξουμε αργότερα». 

Τέλος, αναφέρθηκε και στην έως τώρα εξέλιξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής τονίζοντας πως ο βαθμολογικός πίνακας λέει την αλήθεια: «Πιστεύω ότι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι καλά μοιρασμένα. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομάδα που μπορώ να πω πως με έχει απογοητεύσει τόσο πολύ. Ίσως ο Θρασύβουλος, ίσως ο Πανσερραϊκός, αλλά ο καθένας αυτός που δίνει, αυτό παίρνει στο τέλος. Νομίζω σε γενικές γραμμές πως είναι δίκαιη η βαθμολογία μέχρι στιγμής».
1!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...