Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΗΘΕΛΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε στο VolosFans την πρώτη συνέντευξη του Δημήτρη Σιαλμά από τότε που φόρεσε τα ερυθρόλευκα του Βόλου.
«Ήθελα μια ομάδα με στόχους,καλό ρόστερ και πολύ κόσμο.Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει και τα τρία» δηλώνει ο νέος επιθετικός άσσος του Ολυμπιακού ο οποίος ανυπομονεί να δει το ΕΑΚ γεμάτο

Ο Δημήτρης Σιαλμάς γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1986 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.Πολύ γρήγορα το ταλέντο του φάνηκε και  μεταπήδησε στον Εθνικό Αστέρα και στην Β εθνική κατηγορία. Με την ομάδα της Καισαριανής ο νεαρός φορ την περιοδο 2005-2006 είχε 3 τέρματα σε 17 αγώνες.
Έπόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Πανιώνιος.Στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα της Νέας Σμύρνης (2006-2007) παίζει σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα παιχνίδι κυπέλλου ενώ συνολικά στα δυόμισι χρόνια παραμονής του  σημειώνει 4 γκολ και συμπληρώνει 20 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα.Ο Δημήτρης φεύγει από τον Πανιώνιο τον Δεκέμβρη του 2008,σε μια εποχή που τα αποδυτήρια του συλλόγου της Νέας Σμύρνης μυρίζουν μπαρούτι.Ο νεαρός επιθετικός δηλώνει πως δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε και τον Γενάρη του 2009 πηγαίνει στον Εθνικό.
Με την ομάδα του Πειραιά πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και άμεσα διαφαίνεται πως το ταλέντο του δεν μπορεί να περιοριστεί στον Εθνικό.Στο εξάμηνο που αγωνίστηκε  με την φανέλα της ομάδας του Πειραιά,πετυχαίνει πέντε γκολ και γίνεται πολύ αγαπητός στους φίλους της ομάδας οι οποίοι τον βλέπουν να αναχωρεί το καλοκαίρι του 2009 για τα Γιάννενα και την Σούπερ Λίγκα για μια ακόμα φορά.Ο Σιαλμάς υπογράφει για δύο έτη με τον ΠΑΣ.
Η πληθώρα των παικτών της ομάδας των Ιωαννίνων αλλά και η έλευση του Νίκου Αναστόπουλου οδηγεί τον νεαρό επιθετικό στην έξοδο μετά από 5 συμμετοχές και  ένα γκολ με τα κυανόλευκα.

Ο νέος άσσος του Ολυμπιακού μας παραχώρησε μια μίνι-συνέντευξη,την πρώτη του από την στιγμή που έγινε παίκτης των ερυθρολεύκων:

Καλώς όρισες στον Βόλο Δημήτρη.Θα θέλαμε να μας περιγράψεις τις πρώτες σου εντυπώσεις από την πόλη και  την ομάδα.
Αν και δεν πρόλαβα να δω τον Βόλο καλά,οι πρώτες μου εντυπώσεις για την πόλη είναι θετικές.Όσων αφορά την ομάδα πρόλαβα να δω τις εγκαταστάσεις αλλά και τον αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ,ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός.Για τον κόσμο της ομάδας δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα,αλλά ελπίζω να γεμίζει το γήπεδο και να μας βοηθήσει στον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα. 

Βρήκες παλιούς γνωστούς στον Βόλο?
Αν και δεν γνωρίζω πολλούς από την ομάδα τα παιδιά είναι πολύ καλά και με υποδέχτηκαν πολύ θερμά. 

Διαβάσαμε για ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για σένα.Τον Ολυμπιακό τον διάλεξες εσύ και αν ναι τι σε έκανε να τον προτιμήσεις?
Η αλήθεια είναι πως υπήρχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες.Εγώ ήθελα να διαλέξω κάποια,η οποία θα είχε στόχους,καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και κόσμο να την στηρίζει.Από αυτά τα λίγα που έχω δει έως τώρα νομίζω πως έκανα την καλύτερη επιλογή.

Με την πρώτη ματιά και την πρώτη σου εκτίμηση πόσο μακριά από την άνοδο βρίσκεται ο Ολυμπιακός?
Αν αύριο κερδίσουμε τον Παναιτωλικό και στραβοπατήσει ο ΟΦΗ,παίρνουμε μια βαθμολογική διαφόρα και από κει και έπειτα,κοιτάμε τα παιχνίδια με διαφορετική ψυχολογία.Πρέπει πάντως να ήμαστε σοβαροί και να παίζουμε πάντα για την νίκη.

Πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει ανάμεσα στις καλές ομάδες της Β εθνικής και στις μικρομεσαίες της Σούπερ Λίγκας?
Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ με ευκολία να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση.Σίγουρα οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα έχουν ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές με μεγάλες εμπειρίες και ίσως καλύτερη οργάνωση.

Από ποια ομάδα και ποιο μέρος έχεις μέχρι στιγμής τις καλύτερες αναμνήσεις σου?
Νομίζω πως τις καλύτερες εμπειρίες τις αποκόμισα από τον Πανιώνιο,όπου εκτός από ότι έμαθα πολλά έκανα και πολλούς φίλους.Ήμασταν μια καλή οικογένεια και αυτό μετρούσε πολύ.

Προτιμάς να αγωνίζεσαι ως φορ ή στα πλάγια?
Μπορώ να παίζω σε όλες τις μπροστινές θέσεις αναλόγως των αναγκών.Προτιμώ πάντως να αγωνίζομαι ως ελεύθερος δεύτερος επιθετικός.

Τι άλλο θες να προσθέσεις για τους αναγνώστες μας? 
Ελπίζω και εύχομαι να είμαι υγιής και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου.Να είστε σίγουροι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.Ανυπομονώ να δω αύριο το ΕΑΚ γεμάτο.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...