Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Σίφουνας στην επόμενη φάση

Σαν σίφουνας πέρασε ο Ολυμπιακός από το Άργος κερδίζοντας εύκολα τον Παναργειακό με σκορ 0-4.
Ο Ολυμπιακός έδειξε καλά στοιχεία έστω και με έναν αδύναμο σχετικά αντίπαλο.Η ομάδα σε αντίθεση με τα φιλικά παιχνίδια είχε ευκολότερο το γκολ αν και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα αν εκμεταλλευόταν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο Ολυμπιακός άρχισε με τον Γλύκο στο τέρμα,τους Κοτίτσα,Αρβανίτη,Σωτήρχο και Ζαραδούκα  στην άμυνα,Μόνχε, Αλβάρεζ ως αμυντικό χαφ,Ουμπίντες,Μόνχε και Ροτζέριο στο κέντρο και τον Καμπάνταη με τον Κοντέων ως επιθετικό δίδυμο.

Ορεξάτα άρχισε ο γηπεδούχος το παιχνίδι αναγκάζοντας τον Γλύκο σε δύο ωραίες αποκρούσεις σε σουτ του Ρες στο 7' και στο 10'.Ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά ήταν νωθρός χωρίς να δημιουργεί φάσεις. Μετά τα πρώτα λεπτά άρχισε σιγά-σιγά να συνέρχεται.Ο Μόνχε με αδύναμη κεφαλιά έκανε την πρώτη «υποψία» ευκαιρίας στο 16'.Ο Λετέιρα στο 19' ΄δεχτηκε την κίτρινη κάρτα σε χτύπημα στο πρόσωπο του Ουμπίντες.Ο Ροτζέριο Μάρτινς έβαλε ένα γκόλ όλο δικό του στο 20'.Ξεκινώντας από το κέντρο πέρασε δύο αντιπάλους και παιζόντας ένα «μεγάλο» ένα-δύο με τον Κοντέων,βρέθηκε μπρόστα στον Κατσαούνη τον οποίον και πλάσαρε όμορφα κάνοντας το 0-1. Στα επόμενο 5λεπτο έγινε και το 0-2 με τον Κοντέων να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ουμπίντες.Ο Καμπάνταης κέρδισε το πέναλτυ στο 27΄όταν ο Χατζόπουλος τον ανέτρεψε πριν βγει τετ-α-τετ με τον Κατσαούνη.Ο Ουμπίντες έκανε με ωραία εκτέλεση το 0-3.Ο Κατσαούνης με δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις απέτρεψε το 0-4 στην εκπνοή του ημιχρόνου σε διπλή προσπάθεια του Μόνχε.

Με την έναρξη του β' μέρους ο Κακαράς αντικατέστησε τον Ζαραδούκα ενώ ο Καπάνταης έδωσε την θέση του στον Πλιάγκα στο 60΄.Στο 68' έγιναν οι δύο πρώτες φάσεις του β ημιχρόνου όταν ο Μόνχε έχασε τετ-α-τετ με τον Κατσαούνη να μπλοκάρει πέφτοντας στα πόδια του και αμέσως στην αντίθετη εστία ο Γλύκος να πραγματοποιεί όμορφη απόκρουση σε πλασέ του Κουτσοδήμου.Ο Κοντέων προσπάθησε να ξαναχριστεί σκόρερ αλλά σε δυό κεφαλιές του στο 69' και 71' η μπάλα πέρασε άουτ.Στο 72' σε μονοκόμματο σουτ του Μόνχε ο Κατσαούνης για μία ακόμα φορά απέκρουσε εντυπωσιακά.Ουμπίντες και Μόνχε χάσανε και αυτοί ευκαιρίες για το τέταρτο γκολ το οποίο ήρθε τελικά στο 82' όταν ο  Πλιάγκας κεραυνοβόλησε τον Κατσαούνη με τρομερό σουτ.Ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να ξανασκοράρει στο 89' αλλά πλάσαρε από πλεονεκτική θέση άουτ.

Συμμετοχή πήρε και ο Ψυχογιός που αντικατέστησε τον Κοντέων στο 70'

Ο Ολυμπιακός δυστυχώς «εισέπραξε» και αυτός κίτρινες κάρτες. Καμπάνταης, Ζαραδούκας και Ροζέριο «κιτρινίστηκαν » από τον διαιτητή του αγώνα κο Γκόλια.Κοντά στην ομάδα βρέθηκαν και 100 φίλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι αποθέωσαν παίκτες και προπονητή μετά το παιχνίδι.

Μετά το παιχνίδι ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε:«Η ομάδα θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.Πιστεύω πως μέχρι το παιχνίδι με την Κέρκυρα η ομάδα να είναι έτοιμη».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...