Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Ερυθρόλευκοι οι Μόνχε και Ούμπιντες

Μ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια για τον Ολυμπιακό Βόλου που την Τρίτη ανακοίνωσε την απόκτηση των Αργεντινών Βινσέντε Αλφρέδο Μόνχε και Χαβιέρ Οράσιο Ούμπιντες
...που υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας 2 χρόνων και 1+1 χρόνων αντίστοιχα. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές έφτασαν σήμερα στο Βόλο και υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τους καλωσόρισαν μέλη του Δ.Σ. Στη συνέχεια ο Γιώργος Πράττος, μέλος του Δ.Σ. παρουσίασε τον Μόνχε και ο Μάνος Κρατήρας, μέλος επίσης του Δ. Σ. παρουσίασε τον Ούμπιντες μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού για την ερυθρόλευκη οικογένεια.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους, οι δύο ποδοσφαιρστές δήλωσαν:

Βινσέντε Αλφρέντο Μόνχε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου, έχω ενθουσιαστεί με την πανέμορφη πόλη και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν στις δυνατότητές μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω μάθει πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είναι εκπληκτικοί και βοηθούν τρομερά την ομάδα, σε εντός και εκτός έδρας αγώνες. Θέλω λοιπόν να γίνω ο αγαπημένος της κερκίδας και να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα».

Χαβιέρ Οράσιο Ούμπιντες: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί η ομάδα μου δίνει την ευκαιρία για μία ευρωπαϊκή καριέρα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανέβει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τον κοινό στόχο όλων μας» 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...