Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Προσπαθεί να τα μπαλώσει...

Τις ατυχείς δηλώσεις του προσπαθεί να μπαλώσει με ανακοίνωση ο Α.Μπέος.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις μου ανακοινώνω και επίσημα την πρόθεσή μου για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτων των μετοχών του Ολυμπιακού Βόλου. 

Δηλώνω δε, ότι δεν είναι στις προθέσεις μου, σε καμία περίπτωση, να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. 

Αντίθετα, για όσο χρονικό διάστημα παραμείνω κύριος μέτοχος και πρόεδρος θα υπηρετήσω τον Ολυμπιακό Βόλου και θα τον προστατέψω με όλες μου τις δυνάμεις. 

Περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσωπικά από μένα τον ίδιο, σε ανοικτή συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου, σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

(Σε ότι αφορά, την ατυχή προχθεσινή αναφορά μου για την πόλη του Βόλου, αυτή αφορούσε αποκλειστικά και μόνο μερίδα φιλάθλων που αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, κάτι εξάλλου που διευκρίνησα αλλά λόγω της φόρτισης της στιγμής, δεν διατυπώθηκε σωστά. 

Θα ήθελα να υπενθυμίσω, για όσους τους διαφεύγει, ότι είμαι γέννημα θρέμμα Βολιώτης, άρα τουλάχιστον διατηρώ τα ίδια δικαιώματα με όλους τους Βολιώτες. 

Εκφράζω λοιπόν δημόσια αυτό που αισθάνομαι με το δικό μου τρόπο, χωρίς ψέματα και υποκρισία. 

Και σας θυμίζω ότι, καθένας εισπράττει αυτό που του αξίζει και το μόνο σίγουρο είναι ότι για τη στάση και τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων φιλάθλων, δεν τους αξίζει αυτή η ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου)". 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...