Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Νικητής στην Θήβα ο Ολυμπιακός!


Μετά από τρεις φιλικές "λευκές" ισοπαλίες ο Ολυμπιακός κέρδισε το ΑΟ Υπάτου με 1-2 στην Βοιωτία.

Η εμφάνιση της ομάδας μας δεν διέφερε σημαντικά με τις προηγούμενες. Μια από τις διαφορές ήταν η χρησιμοποίηση του Αναστασίου πιο ψηλά στην επίθεση ,ελλείψη επιθετικού μέσου , και του Ντινιωτιάκη ως φορ.

Η ομάδα μας κέρδισε με 1-2 με τους γηπεδούχους μάλιστα να έχουν προηγηθεί 32' .Σκόρερ ,ο συνήθης ύποπτος ο Κλέβι Κόλα στο 50΄' με πέναλτι και στο 55' με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ασφαλώς όταν σχεδόν όλα τα γκολ των φιλικών προέρχονται από έναν αμυντικό μέσο θεωρείται γεγονός τουλάχιστον προβληματικό.

Όμως δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε.Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή ,ακόμα και με 1-2 μεταγραφές που υπολογίζει να κάνει η διοίκηση , είναι μια ομάδα που στην κατηγορία της συγκυριακά και μόνο μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Αυτοί που έχουν ονειρευτεί 4άρες και 5άρες με περιπάτους στην κατηγορία μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούνε...

Παρόλ'αυτά το μοναδικό που μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος είναι να τεθούν τουλάχιστον κάποιες βάσεις έτσι ώστε αν βρεθεί στο μέλλον η χρηματοδοτική ευκαιρία ,η ομάδα μας να αλλάξει και πάλι επίπεδο βασιζόμενο στην δουλειά ενός εξαιρετικού προπονητή που προσπαθεί να χτίσει από το μηδέν!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...